Selecteer een pagina

dag Businessleden, sponsoren, leden en gastleden van de vv Nunspeet,

Vorige week heeft u een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de Golfmiddag, BBQ en presentatie op donderdag 24 september a.s. vanaf 14:00 uur.

Het aantal deelnemers was elk jaar onbeperkt, maar nu heeft de Golfbaan het Rijk van Nunspeet laten weten, dat door de strengere Corona maatregelen, zij maar een beperkt aantal deelnemers kunnen ontvangen, nl. tot een maximum van 30 personen. Ook de BBQ mag niet gehouden worden en hiervoor zoeken zij i.o.m. ons naar een alternatief. Er is op korte termijn nog een overleg met medewerkers van Golfbaan het Rijk van Nunspeet.

Er hebben zich al diverse personen opgegeven, dit blijft staan, maar er zijn nog een paar plekjes vrij voor zowel golfen als de clinic. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dit dan zsm via Betty Wieteler per mail aan: ssvn@vvnunspeet.nl , dit kan tot uiterlijk 13 september a.s. Zijn de 30 plaatsen bezet, dan wordt er op datum binnenkomst aanmelding een wachtlijst aangelegd.

Ook wij vinden dit als bestuur SSVN heel vervelend allemaal, maar helaas moeten wij ons ook aan de CORONA-maatregelen houden en hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

Namens bestuur SSVN,
Betty Wieteler-Bruijnes
secretaris SSVN

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming