Selecteer een pagina

Zaterdag 2 oktober 2021:

“Eerste 40+ na één jaar lockdown…”

Afgelopen zaterdag konden een dertiental oude mannen weer eens de wei in. Vorig jaar oktober was de laatste keer geweest, dus hoog tijd dat er weer een 40+ wedstrijd op de mat gelegd zou worden. Het aantal was deze keer nog niet groot, maar het plezier van degenen die er wél waren spatte er af!

En we hadden er natuurlijk ook prima weer bij. Ook kon onze enthousiaste gastspeler, oud keeper van o.a. Nunspeet 1, Jan Willem Hazeleger z’n opwachting maken. Hij zag daarbij ook vele oud-bekenden weer terug. Maar ook in het veld was hij nog nadrukkelijk en fanatiek aanwezig.. Denk dat het wel naar meer smaakte..

Het werd ook een spannend en doelpuntrijk spektakel deze keer. De eerste helft was voor het blauwe team (met als keeper roze Sjon), de ruststand was 3-4 voor blauw. Doelpuntenmakers voor geel waren Karel, Kees H en Jerry, voor blauw scoorden Kees B, Mannie, Marcel en een e.d. van Marc…

De tweede helft was duidelijk voor geel (met als keeper baardmans Jan Willem); dit team won deze helft ook met 5-3, waarmee de eindstand dus uitkwam op 8 tegen 7. Doelpuntenmakers voor geel waren Jerry, Gert, Marc, wederom Gert, en wederom Jerry. Voor blauw scoorden Mannie en Kees B 2x.

Al met al een gezellige middag, die ook nog eens werd afgesloten met een overwinning voor Nunspeet 1 tijdens onze derde helft.

De volgende 40+ zal plaats vinden op 23 oktober a.s.. Hopelijk zijn dan de vele blessures wat over en kunnen we op een grotere opkomst rekenen…

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming