Selecteer een pagina

“WHC een maatje te groot voor MO20-1”

Een dubbel programma dit keer voor MO20-1. Zaterdag tegen WHC en maandag uit naar Nieuwleusen.

Zaterdagmorgen staan we eerst netjes klaar om nieuwe foto’s te maken. Onze mascotte ‘Ratje’ is ook van de partij en is na een kennismaking met één en ander ongedierte op veld 2 ook klaar voor de wedstrijd. Veld 5 is ons strijdtoneel en met de overwinning tegen Dalfsen op zak is het vertrouwen groot.

We gaan de rest van het seizoen 9 tegen 9 spelen. De scouting van onze nieuwe trainer heeft zijn oog laten vallen op Naomi van MO13-1. Zij scoorde daar liefst vier keer op de vroege zaterdag en dus mocht zij als tiende speelster vandaag aansluiten. Scoren lukte bij ons niet, maar Naomi heeft het haar directe tegenstanders heel lastig gemaakt door voor elke bal te vechten. We houden dit talent in de gaten!

Een andere debutante is Fabienne. Zij maakte haar eerste minuten voor de MO20. We begonnen goed aan de wedstrijd, kregen een paar kansen, maar het ontbreekt een beetje aan geluk. Geluk heeft WHC wel dat optimaal profiteert van een misverstand achterin bij ons. Bij rust staat het 0-2.

Vol goede moed beginnen we aan de tweede helft. De tegenstander blijkt fysiek sterker en maakt al snel de 0-3. We hebben het de tweede helft moeilijk. Toch maken we nog de 1-3 (Kaydee maakt alweer haar 5e doelpunt van het seizoen) en met nog een minuut of 20 op de klok proberen we nog één keer alles te geven. Het blijkt echter niet genoeg en WHC weet nog een prachtig doelpunt te maken door van grote afstand de prima keepende Demi te verslaan. Uiteindelijk wordt het 1-5 en WHC is daarmee de verdiende winnaar. Een lastige wedstrijd waarin we het moeilijk hadden tegen de grote en sterke tegenstanders.

Opstelling: Demi- Fabienne, Joëlle, Liselotte, Yara- Maureen, Esmee, Maaike – Kaydee

Ingevallen: Naomi

Naomi bedankt voor het meespelen vandaag!

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming