“Onze Vrouwen sluiten wisselvallig seizoen af met een 0-6 overwinning.”

Na vijf zaterdagen op rij geen wedstrijd gespeeld te hebben, stonden afgelopen zaterdag bij Vr1 de wekkers allemaal rond 06:30 uur om maar op tijd op de Wiltsangh te zijn. En dan vervolgens op pad te gaan naar SDC Putten voor een vroege vogel wedstrijd die begon om 09:30 uur.

Na de veld inspectie (de doelen stonden een beetje niet tegenover elkaar en lag het veld er een beetje scheef bij) deden de speelsters hun warming-up en liet Erik Silia alle hoeken van het doel zien. Serena was inmiddels ook gearriveerd om nog een keer naar haar team te kijken en dan na deze wedstrijd te stoppen met het voetballen. Dan stopt ook Ria v/d Ark met de administratie en de kleding voor Vr1. Hier alle dank van het hele team voor, je tomeloze inzet al die jaren. De rest van het team en technische staf gaan weer een seizoen lang langs de vele voetbalvelden op zoek naar eer en glorie. Het uitvak met supporters en sponsor ATZO loopt weer vol, op naar een leuke en goede wedstrijd.

1e helft:
Het fluitsignaal om de wedstrijd in gang te zetten klonk deze vroege ochtend hard in onze slapperige oren. Het zette ons wel direct op scherp en Nunspeet begon stormachtig aan de wedstrijd met een getergde Lotte v/d K op links. Die er duidelijk zin in had. Zij liep alles en iedereen voorbij, gaf goede voorzetten en werd zelf ook gevaarlijk door een schot van haar op de paal. Lisa testte, aan de andere kant, de staat van de lat uit. Een corner van Nine werd door Sanne zwak ingekopt, maar trof geen doel. Aan de andere kant moest Silia af en toe kordaat optreden, maar meer dan een vangballetje was het niet. De druk van Nunspeet bleef maar door gaan. Met een snelle actie van Ilse op Nine die vervolgens snel de achterlijn opzocht en strak voorzette op Belle die de bal via haar scheenbeen niet onder controle kreeg. Lotte v/d K kreeg even later een afvallende bal goed onder controle en met een snoeihard schot opende zij het bal 14e min 0-1. Een lange rush van Belle vond haar Waterloo net naast het doel en een schot van Ilse scheerde net langs de kruising. In de 18e min stuurt Lotte v/d K Nine weg en die weet met haar snelheid en actie het net te vinden 0-2. Nadat Sanne een aanvaring had met een tegenstander, kun je er gif op in nemen dat zij snel haar messcherpe sliding zal gaan inzetten. Dat gebeurde even later dan ook bij de achterlijn en gaf een corner weg die vervolgens onklaar werd gemaakt door onze goede verdedigers. Melissa was als rechtsback vaak een linie door geschoven om Danae of Lisa een bal in te passen en op links was het nu Jennifer die Lotte v/d K wegstuurde en alleen op doel af ging. Haar schot in de rechter bovenhoek zag belanden 28e min. 0-3. Onze EHBO-er Anke moest in deze fase vaak het veld in voor een snelle, frisse en opbeurende behandeling. Alleen moest Jennifer in de 35e min wel Dizzy van het veld af en kwam Romee binnen de lijnen en die was nog maar net in het veld of ze kopte een corner van Nine tegen de touwen en bracht de ruststand op 0-4.

2e helft:
Voor de wedstrijd hadden Arjan en Erik al een surprise opstelling voor de 2e helft op papier gezet en die werd in de rust bekend gemaakt tot grote hilariteit van de speelsters. De aanvalslinie gaat de aangevuld met de net teruggevlogen Sarah, die met een Jetlag op de linksbuiten positie kwam te staan, verdediging in. De verdediging nam de aanvalslinie over en Lotte D mocht verbinden op het middenveld, Jennifer en Sanne op de half posities en Melissa was eruit gehaald na haar goede optreden in de 1e helft en kon gaan douchen en Anke werd nog even op de bank gehouden als Joker.

Binnen een minuut werd onze nieuwe verdediging al getest. Putten kwam tot een schot op de paal die achterlangs Silia rolde en voorbij de 2e paal werd weggewerkt. Dit was ff zweten, maar aan de andere kant was het Jennifer die een corner van Lotte v/d K op doel kopte. Maar deze kopbal was te zacht. In de 56e min. gaf Lisa de bal op Lotte v/d K die fraai haar Hattrick inschoot 0-5. Nog geen minuut later haalde Lotte v/d K fraai de achterlijn en zette voor waarna Romee scoorde, 0-6. Danae erin voor Sanne die wat extra rust kon gebruiken voor haar 10 km. loop van zondag, of ze nog niet genoeg gelopen had. In het Nunspeets kwartiertje mocht Anke haar kunsten vertonen in de spits en ging Romee naar de kant. Voorin was het meeste kruit al verschoten, maar achterin had Silia het laatste woord en dolde nog een tegenstander in de 16 met haar draai en kapbewegingen.

Dit was het dan een wisselvallig seizoen na jaren als 2e te zijn geëindigd, zijn wij in deze zware maar toch ook wel leuke competitie geëindigd in de middenmoot en wel op plek 6, 26 pnt., 52 doelpunten voor en 32 doelpunten tegen.

Op naar het volgende seizoen, nieuwe tegenstanders, nieuwe speelsters, en een nieuwe bal sponsor en een nieuwe goedgevulde pen om het verslag te schrijven want ook volgend seizoen is jullie langsdelijnreporter er weer bij. Volgende wedstrijd: ergens in augustus

Scoreverloop:
14e min 0-1 Lotte v/d K
18e min 0-2 Nine
28e min 0-3 Lotte v/d K
37e min 0-4 Romee
56e min 0-5 Lotte v/d
57e min 0-6 Romee

Opstelling: Silia, Melissa,Lotte D, Sanne, Jennifer, Lisa, Danae, Lotte v/d K, Nine en Belle, Ilse

Wissels: Anke, Romee en Sarah
Geblesseerden: Dyone wederom een kijkoperatie aan haar knie gehad en hopelijk ziet nu alles goed op zijn plek. Esmee zit vandaag ook geblesseerd op de bank met een dikke enkel in het verband gebeurt tijdens de woensdagavond training ze dacht dat nog wel mee kon doen maar helaas.
Afwezig: Daniëlle en Daimy

Scheidsrechter: