Aanmelden, aanbod en indelingen uittoernooien

De teams van vv Nunspeet mogen zelf een toernooi(en) uitkiezen via https://forms.gle/3MGJoWMYu8sVf5Nv7. De toernooicommissie zal de inschrijving bij de desbetreffende vereniging en de verdere communicatie hierin regelen. Houd a.u.b. wel rekening met het aantal spelers die u dan ter beschikking heeft en informeer bij de ouders of de kinderen op die datum een toernooi kunnen spelen. Dit om te voorkomen dat u op het laatste moment moet afzeggen. Dit voorkomt een hoop ergernis en frustratie bij de organiserende vereniging.

Het aanbod en de inschrijvingen kunt u in de lijsten zien onderaan deze pagina.

Het Jumbo Dijkstra toernooi is verplicht voor de JO13, JO12, JO11, JO10, JO9 en de JO8 teams van de vv Nunspeet. Het Jumbo Dijkstra toernooi vindt dit seizoen niet plaats.

Klik hier voor het aanbod van de Uittoernooien (vanwege de huidige richtlijnen zijn er geen toernooien).

Klik hier voor de indelingen van de Uittoernooien (vanwege de huidige richtlijnen zijn er geen toernooien).