Selecteer een pagina

Woensdag 15 november staat de thema-avond voor de samenwerkende amateurverenigingen van PEC Zwolle gepland.

Deze avond, die wordt gehouden in het MAC3PARK stadion, begint met een plenaire bijeenkomst die wordt geopend door hoofd voetbalacademie Bert Ebbens. Vervolgens neemt Jan Kemkens, hoofd jeugdscouting van PEC Zwolle het stokje over en neemt hij de aanwezigen mee in een presentatie met als onderwerp; Jeugdscouting, de voorloper van de PEC Zwolle talent- en voetbalacademie.

Na het verhaal van Kemkens vinden er diverse workshops plaats. Al deze workshops worden gegeven door trainers en/of fysiotherapeuten van de PEC Zwolle voetbalacademie en bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Programma
18.45 uur – 19.00 uur: inloop
19.00 uur – 19.30 uur: presentatie door hoofd jeugdscouting Jan Kemkens
19.30 uur – 21.15 uur: workshops, keuze uit:
1. ‘Ontdekkend leren voetballen’ (O9 tot en met O14)
2. Verdedigen in combinatie met omschakelen (O15 en ouder)
3. Keepers: van doelverdediger naar elfde veldspeler (alle leeftijden)
4. Voorste kruisband: van operatie tot en met veldrevalidatie (voor zowel sportverzorgers als fysiotherapeuten)

Inschrijven
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via een e-mail naar voetbalacademie@peczwolle.nl. Vermeld daarbij je naam, vereniging en aan welke workshop je wilt deelnemen. Deelnemen is alleen mogelijk als je verbonden bent aan een amateurvereniging waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Vorig seizoen was deze bijeenkomst een groot succes, we hopen ook deze jaargang weer op veel deelnemers en een mooie, leerzame avond.

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming