Selecteer een pagina

Aan het begin van dit seizoen hebben wij ons als Sponsorcommissie vv Nunspeet opnieuw aan u voorgesteld. Fijn om te melden dat hierop verschillende positieve reacties zijn ontvangen.

Als Sponsorcommissie zijn we bijna wekelijks bezig om nieuwe sponsors kennis te laten maken met vv Nunspeet. Vaak gaat het afsluiten van een nieuw sponsorcontract gepaard met verschillende gesprekken. Vanaf dit moment zullen we u kennis laten maken met de nieuwe sponsors en we proberen deze nieuwe sponsors in een paar regels bij u te introduceren.

BRIVEC: Bedreven in vastgoed
Brivec is een gedreven ontwikkelaar en belegger met een sterke voorkeur voor investeringen voor de lange termijn waarbij een hoog kwaliteitsniveau wordt nagestreefd. Kenmerkend is dat Brivec B.V. het overgrote deel van haar projecten heeft ontwikkeld voor de eigen beleggingsportefeuille. “Een vastgoedobject moet ons aanspreken, het juiste gevoel oproepen en wij moeten er, dwars door de stenen heen, een goede toekomstwaarde in herkennen en er net dat beetje, of veel, extra waarde aan toe kunnen voegen.”

MEDIGROS
Medigros is een groothandel in sport en medische artikelen met een zeer breed assortiment hoogwaardige producten. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Veel medische artikelen zijn op voorraad en het bestellen gaat makkelijk en snel via de webshop.

Stella e bike specialist
Stella biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. Stella onderscheid zich door elektrische fietsen aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service. De elektrische fietsen van Stella geeft je altijd een duwtje in de rug. Stella bereikt dit door uitsluitend gebruik te maken van A-merk onderdelen.

Shell Tankstation Elspeterweg
Shell tankstation Nunspeet aan de Elspeterweg is onderdeel van Roepert Tankstations BV. Rene Roepert exploiteert verschillende tankstations in de regio. Op het station in Nunspeet kunt u terecht om te tanken, in de shop, autowassen en aanhangwagen verhuur.

Deze 4 nieuwe sponsors heten we hartelijk welkom bij de vereniging en we streven naar een langdurige samenwerking!

Hartelijk welkom

 

De Sponsorcommissie is……opzoek naar sponsor 150!!

De vv Nunspeet kan altijd meer sponsors gebruiken. U als lid of betrokken ouder kent vast nog wel een bedrijf of ondernemer die de voetbalsport/vv Nunspeet zou willen steunen maar de weg niet weet. Voor ieder budget heeft vv Nunspeet een passend sponsorpakket beschikbaar, maatwerk is ook mogelijk. De leden van de sponsorcommissie gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijke sponsorpakketten zijn:
– 3 Meter reclamebord langs het hoofdveld vanaf 225 euro per 12 maanden,
– Logo op het nieuwe LED Scorebord vanaf 225 euro per 12 maanden,
– Wedstrijdsponsor van de dag,
– Wedstrijdbalsponsor,
– vv Nunspeet TV sponsor, prijs in overleg,
– Vlagenmastsponsor bij de ingang, prijs in overleg.

Geintresseerd? Stuur een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl en de Sponsorcommissie maakt op korte termijn een vrijblijvende afspraak.

Vacature
Door een toename van het aantal sponsoren (!) en de bijbehorende activiteiten is er binnen de Sponsorcommissie ruimte voor nieuwe commissieleden. Ben jij/ of ken je iemand met commerciële, creatieve of administratieve kwaliteiten en lijkt het je vooral leuk (!) om binnen een enthousiaste commissie je in te zetten voor vv Nunspeet. Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl zodat we in een vrijblijvend gesprek met elkaar kunnen kennismaken.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie vv Nunspeet
Henk Makkink, Chantal van Manen, Jaap Frens, Piet Groot, Marc van den Hoek, Ronald Jettkandt, Betty Wieteler, Fred Hup, Adrie Westhuis en Peter Huijgen

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming