Selecteer een pagina

Zaterdag 6 januari jl was het een drukte van belang bij het Zwarteveldje aan de Toeristische weg. Zo’n 55 deelnemers, bestaande uit businessleden, 1e en 2e selectie met begeleiding en staf en bestuur /commissieleden, hadden zich aangemeld voor het klootschieten, waarvan sommige nieuwe spelers en bestuursleden zich afvroegen wat zij konden verwachten van deze sport. Nog nooit van gehoord, weet niet wat ons staat te wachten vanmiddag, enz., “Laat me verrassen”, aldus o.a Rob Buis, de nieuwe voorzitter van de vv Nunspeet.

De organisatie was weer in handen van Peter Keur, vz Businessclub en Eibert ten Brink, gastheer en met zijn eigen tractor en kar kwam Peter om 13.45 uur het parcours oprijden om alles voor de route klaar te zetten en konden de kruiwagens gevuld worden met de nodige hapjes en drankjes.

Het weer werkte mee en de wedstrijd was zeer geslaagd te noemen. Na afloop was er in het businesshome gezorgd voor de bekende Erwtensoep van “Geertje” en Henk Vierhout zorgde voor de “tomatensoep”

De winnaars waren het team onder leiding van Freddy Smit, onze hoofdtrainer. Zij ontvingen een heerlijke fles wijn en de verliezers, het team onder leiding van Bert Polinder kregen de traditionele “klootzak “

Secretaris Betty Wieteler overhandigde de organisatie van deze middag nog een bloemenbon als dank voor alle voorbereidingen.

Dit jaarlijks evenement op de 1e zaterdag van januari is zeker weer voor herhaling vatbaar.

Betty Wieteler-Bruijnes
secretaris Businessclub vv Nunspeet

® Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming