Selecteer een pagina

De competitie is pas net over de helft, maar de Technische commissie is al druk bezig met de invulling van de selectie voor het komende seizoen. We zijn dan ook blij verheugd te kunnen melden dat wij de eerste twee nieuwe spelers aan u kunnen voorstellen en tevens twee Nunspeetse jongens langer hebben weten te binden.

Lars van Wetering
Met Lars van Wetering krijgt Nunspeet volgend seizoen de beschikking over een talentvolle aanvaller. De 22-jarige speler komt over van derde divisionist DVS ’33 Ermelo. Bij de geel zwarten speelde Lars in de voorbereiding op het huidige seizoen regelmatig mee in het eerste, maar een blessure vlak voor aanvang van het seizoen deed de staf van DVS’33 andere keuzes maken. In Nunspeet hoopt Lars zich als voetballer verder te ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het eerste elftal.

Denilcon Ramazan
Van VVOG uit Harderwijk komt de 23-jarige Denilcon Ramazan over naar Nunspeet. De rechtsback sloot daar in het seizoen 2016-2017 aan bij de eerste selectie nadat hij overkwam van Zeewolde. Een basisplaats wist de verdediger in Harderwijk niet te veroveren en daarom kiest Denilcon er nu voor om bij Nunspeet weer aan spelen toe te komen.

We wensen Lars en Denilcon een mooie afsluiting van het huidige seizoen toe bij hun clubs en alvast een heel hartelijk welkom bij vv Nunspeet.

Niek Daalmeijer & Lars Polinder
Ool vanuit de huidige selectie valt er goed nieuws te melden. Twee echte Nunspeetse spelers hebben namelijk hun contract verlengd. Lars Polinder, bezig aan zijn eerste seizoen in het eerste elftal speelt ook volgend seizoen op “de Wiltsangh”. Lars was vorig seizoen onderdeel van de kampioensploeg van JO19-1 en veroverde in het huidige seizoen direct een basisplaats bij het eerste. De Technische commissie vertrouwt erop dat Lars deze ontwikkeling kan doorzetten in het komende seizoen.

Ook Niek Daalmeijer speelt volgend seizoen in het geel en blauw. Niek kwam aan het einde van de eerste seizoenshelft bij de eerste selectie. Net als Lars was hij onderdeel van de kampioensploeg van JO19-1 in het seizoen 2016-2017. In de afgelopen periode liet Niek een dusdanig goede indruk achter dat hij ook volgend seizoen deel zal uitmaken van de selectie.

De Technische commissie is blij dat deze Nunspeetse jongens ook volgend seizoen op sportpark de Wiltsangh zullen spelen.

® Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming