Selecteer een pagina

Nadat wij vorige week de eerste nieuwe spelers en contractverlengingen hebben kunnen melden, is de Technische commissie er opnieuw in geslaagd een nieuwe speler vast te leggen.

Lucas Pelgrum
Van hoofdklasser SV Huizen komt Lucas Pelgrum volgend seizoen het eerste elftal versterken. De 21-jarige middenvelder speelde één seizoen voor de ploeg uitkomend in de hoofdklasse B. Afgelopen zomer maakte Lucas de overstap van Zeewolde, waar hij samen met Nunspeet 1 speler Job Hogedoorn speelde. Kiest Lucas nu dus voor een avontuur in Nunspeet. Wij wensen Lucas veel succes in zijn laatste maanden bij SV Huizen en heten hem van harte welkom op de Wiltsangh volgend seizoen.

William Huenestein
Van de huidige selectiespelers heeft William Huenestein zijn contract verlengd. De middenvelder die afgelopen zomer overkwam van Elburger SC heeft zich in het eerste elftal tot een vaste waarde ontwikkeld en we zijn daarom ook blij, dat William ook volgend seizoen te zien zal zijn in het geel en blauw.

Andrew Galea en Karim Mulder
Vanuit de jeugd komen er twee spelers volgend seizoen de eerste selectie versterken. Andrew Galea en Karim Mulder zullen de overstap maken van JO19-1. Beiden maakten deel uit van het elftal dat in het seizoen 2016-2017 kampioen werd. Andrew is inzetbaar op het middenveld, Karim zijn kwaliteiten liggen in de voorste linie. Als Technische commissie zijn we zeer content met het feit dat deze jongens vanuit de jeugd doorstromen naar de selectie.

® Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie


error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming