Selecteer een pagina

Naast de contractverlenging van hoofdtrainer Freddy Smit krijgt ook de selectie voor het komende seizoen steeds meer vorm. De Technische commissie is blij dat het weer een aantal spelers langer aan vv Nunspeet heeft kunnen binden.

Marnix Tissingh gaat alweer zijn achtste seizoen in bij de selectie van vv Nunspeet. De middenvelder is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Freddy Smit en is al vanaf de F-pupillen actief in het geel en blauw. We zijn dan ook blij dat Marnix ook volgend seizoen op de Wiltsangh actief zal zijn als voetballer.

Job Hoogedoorn kwam afgelopen zomer over van vv Zeewolde. Ondanks het niveauverschil tussen deze twee clubs paste Job zich snel aan en kan hij rekenen op veel speelminuten in het eerste elftal. We verwachten als TC dat Job deze ontwikkeling door zal zetten en nog belangrijker zal worden voor vv Nunspeet.

Marc Dekker zal komend seizoen aan zijn derde jaar in de hoofdmacht beginnen. Het Nunspeetse jeugdproduct liet in de afgelopen twee seizoenen ondanks zijn jeugdige leeftijd zien verdedigend zijn mannetje te kunnen staan in het eerste elftal. De TC is dan ook blij dat deze Nunspeetse speler kiest voor een langer verblijf op de Wiltsangh.

Frank Bronkhorst gaat op voor zijn vierde seizoen in het geel en blauw. Na twee zware blessures is de verdediger nu al geruime tijd fit ook in het veld laat Frank zien voorop in de strijd te gaan. Hij is uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het tweede elftal en had vorig seizoen een belangrijk aandeel in het kampioenschap van het tweede elftal.

Vanuit de jeugd zal doelman Bram Beek de overstap maken naar de selectie. Bram was net als huidig eerste elftal spelers Lars Polinder en Niek Daalmeijer onderdeel van de kampioensploeg van JO19-1. De TC is blij dat deze talentvolle Nunspeetse doelman volgend seizoen de overstap naar de selectie maakt.

® Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming