Selecteer een pagina

Hoofdtrainer Freddy Smit zal ook volgend seizoen actief zijn op de Wiltsangh. De trainer, bezig aan zijn eerste jaar bij vv Nunspeet, heeft zijn contract verlengd tot het einde van het seizoen 2018-2019. Het bestuur en de Technische commissie zijn blij dat Freddy ook volgend jaar voor de groep staat.

Freddy nam dit seizoen het stokje over van Marcel Boudesteyn. Marcel gaf aan het eind van het vorige seizoen aan het trainen en het werk niet meer met elkaar te kunnen combineren. Vanaf het moment dat Freddy samen met zijn staf de leiding over de selectie heeft genomen, is er een goede sfeer binnen de groep. Deze sfeer uit zich op het veld in een goed collectief dat moeilijk te verslaan is en resulteert in een mooie vijfde plaats op de ranglijst in de eerste klasse D.

Deze prestaties voldoen ruim aan de uitgesproken doelstelling van vv Nunspeet: “Het zijn van een stabiele eerste klasser.” Ook heeft Freddy laten zien de Nunspeetse jeugd een kans te geven. Dit resulteerde onlangs al in contractverlengingen van jeugdspelers en jeugdspelers die komend seizoen vanuit de jeugd zullen doorstromen naar de selectie. Hiermee wordt ook voldaan aan de wens om een vlaggenschip te hebben met een Nunspeets karakter.

We wensen Freddy veel voetbalplezier en succes in de komende 1,5 jaar bij vv Nunspeet.

® Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming