Selecteer een pagina

Op 19 januari jl. raakte onze jeugdspeler Ali Yuusuf uit JO13-5 betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Hierna lag hij enige tijd in zeer kritieke toestand in het UMCG in Groningen.

Inmiddels gaat het een stukje beter met hem en ligt hij in het ziekenhuis in Zwolle. Donderdagmiddag kreeg Ali een verrassingsbezoekje van zijn leider Peter Otten, Wilbert van de Steeg van de Jeugdcommissie en als speciale verrassing onze eigen oud-jeugdspeler Jesper Drost van FC Groningen.

Jesper overhandigde Ali een gesigneerd Groningenshirt met nummer 17 en van zijn teamgenootjes kreeg Ali een voetbal met hun handtekeningen.

Inmiddels is Ali zover hersteld dat hij binnen enkele weken het ziekenhuis hoopt te mogen verlaten en aan de slag te gaan in een revalidatiecentrum. Hij vindt het heel leuk om kaartjes te krijgen, dus wil je hem een hart onder de riem steken? Stuur dan een kaartje naar:
Ali Yuusuf
Isala Ziekenhuis
Postbus 10400
8000 GK ZWOLLE
Kinderafdeling, kamer 147

Namens de JC willen we Jesper Drost heel erg bedanken voor zijn spontane medewerking aan deze actie. Hij laat hiermee zien dat hij nog steeds heel erg betrokken is bij de jeugd van vv Nunspeet. Klasse Jesper!

 

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming