Selecteer een pagina

Aan het begin van dit seizoen hebben wij ons als Sponsorcommissie vv Nunspeet opnieuw aan u voorgesteld. Verschillende positieve reacties hebben de commissieleden inmiddels ontvangen. Als Sponsorcommissie blijven we opzoek naar nieuwe sponsors. Tijdens onze gesprekken kunnen we de ondernemers kennis laten maken met vv Nunspeet. Vaak gaat het afsluiten van een nieuw sponsorcontract gepaard met verschillende gesprekken.

Vanaf de start van dit seizoen laten we u kennis maken met onze nieuwe sponsors. We proberen deze nieuwe sponsors in een paar regels bij u te introduceren. Binnenkort hopen we opnieuw een aantal nieuwe sponsoren te kunnen verwelkomen.

Reclamebordsponsor, Hellebrekers Technieken Nunspeet
Hellebrekers Technieken is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Industrie, Sport & Recreatie, Utiliteit en Service & Technisch Beheer. Wij ondersteunen onze klanten met technische oplossingen op het gebied van veiligheid, hygiëne, milieu en ontspanning. Duurzaamheid is een thema dat de laatste jaren een grote vlucht heeft genomen als het gaat om de aandacht hiervoor vanuit de landelijke, regionale en plaatselijke overheid. Meer en meer bedrijven zijn actief op dit terrein. Normen verschijnen en eisen worden gesteld. In onze zorg voor onze samenleving, aarde en haar bewoners wordt er hard gewerkt aan een gezonde leefomgeving waarbij de milieuschade beperkt blijft en de kwaliteit van leven op niveau blijft. Hellebrekers Technieken is al jaren actief op dit terrein. Al jaren is het een belangrijke meerwaarde van ons bedrijf. We kijken dan ook voortdurend met onze klanten naar de mogelijkheden om duurzaam te opereren. De motivatie om hier aandacht voor te hebben ligt op diverse terreinen.

Word jij de nieuwe prof in ons team? Hellebrekers heeft direct plaats voor gemotiveerd personeel voor verschillende onderdelen binnen het bedrijf. Spreekt dit bedrijf je aan? Stuur dan direct een mailtje mail@hellebrekers.nl

Businessclublid, Diesel Personeelsdiensten
Wij gaan net dat stapje verder DieSel Personeelsdiensten werkt samen met de Axxent Groep in Uddel. DieSel Personeelsdiensten is jaren geleden gestart met de vestiging in Ermelo met Theo Bronkhorst aan het roer. In eerste instantie was dat aan de Stationsstraat, later volgde een verhuizing naar het Raadhuisplein. DieSel Personeelsdiensten staat voor Dienstverlening en Selectie. Wij van DieSel Personeelsdiensten bieden klanten een totaaloplossing. Onze werkwijze is heel persoonlijk en betrokken. We gaan voor de lange termijn samenwerking en dat zorgt voor meer binding. Zo komen wij al jaren bij onze klanten over de vloer. Lange relaties gaan wij ook aan met onze medewerkers. Een groot deel van onze medewerkers hebben we in vaste dienst. Dat kom je doorgaans niet tegen in de uitzendbranche. Onze medewerkers zijn de brandstof voor uw bedrijf.

Reclamebordensponsor, Smienk Trapliften
Een tweedehands traplift is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Maar is een gebruikte traplift wel veilig? Past dit ook in w woning? Wat zijn de traplift prijzen? En mocht u inderdaad een tweedehands traplift kopen, hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? U wilt niet het risico lopen dat uw traplift het begeeft en u niet meer naar boven of naar beneden kunt. Wij kunnen u gerust stellen. Als grootste Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften bieden wij een compleet servicepakket: van het inmeten en de installatie tot en met het onderhoud en oplossen van storingen. Al onze tweedehands trapliften zijn uitgebreid gereviseerd en grondig getest. En ontstaat er tóch een storing, dan staat onze servicedienst dag en nacht voor u klaar.

Reclamebordsponsor, Van den Berg Sloopwerken
Al drie generaties lang een vertrouwd partner bij al uw sloopwerkzaamheden, asbestsanering en het opruimen van brandschades. Tegenwoordig ook specialist in grond- en straatwerken. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw werkzaamheden of wilt u informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via: vdbergsloopwerken@kpnplanet.nl Vanzelfsprekend zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op: 0341 – 453163. Daarnaast beschikt Van den Berg over een grote voorraad 2e hands bouwmaterialen. Op ons riante terrein aan de Zuiderzeestraatweg 187 in Hierden kunt u terecht voor allerhande gebruikte bouwmaterialen. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Reserveshirtsponsor jeugd, Weber Woonwereld
Met enige vertraging zijn de reserveshirtjes geleverd. Mocht je als thuisspelend vv Nunspeet team een tegenstander treffen die ook in een geel shirt voetbalt kunnen de heren van kleedkamer 4 je van passende reserveshirtjes voorzien.

Het is ruim 30 jaar geleden dat Weber Woonwereld zijn deuren opende in de binnenstad van Elburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Elburg en omstreken en is het kleine pand ingeruild voor een ruim opgezette winkel aan de rand van de stad.U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe boxspring, een volledige keuken, maar ook als u opzoek bent naar leuke accessoires. Bij Weber Woonwereld slaagt u altijd voor gegarandeerd de laagste prijs! Wilt u graag hulp bij het inrichten van uw huis? Vraag dan naar een van onze huisstylisten. Heeft u slaapproblemen? De verkopers van Droom Domein helpen u graag! Ook voor onderhoudsvragen kunt u bij ons terecht, bij Weber Woonwereld geven wij graag persoonlijk advies. Omdat wij zo zeker zijn van de kwaliteit van onze meubelen geven wij tot 5 jaar garantie op uw aankoop. Wilt u alvast nieuwe meubels kopen, maar is uw huis nog niet gereed? Geen probleem! Wij slaan het geheel kosteloos voor u op totdat u het nodig heeft. Handig toch? Kortom, kom gezellig eens bij ons langs!

De sponsorcommissie is……opzoek naar sponsor 150!!
De vv Nunspeet kan altijd meer sponsors gebruiken. U als lid of betrokken ouder kent vast nog wel een bedrijf of ondernemer die de voetbalsport/ vv Nunspeet zou willen steunen maar de weg niet weet. Voor ieder budget heeft vv Nunspeet een passend sponsorpakket beschikbaar, maatwerk is ook mogelijk. De leden van de sponsorcommissie gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Vacature
Door een toename van het aantal sponsoren (!) en de bijbehorende activiteiten is er binnen de sponsorcommissie ruimte voor nieuwe commissieleden. Ben jij/ of ken je iemand met commerciele, creatieve of administratieve kwaliteiten en lijkt het je vooral leuk (!) om binnen een enthousiaste commissie je in te zetten voor vv Nunspeet. Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl zodat we in een vrijblijvend gesprek met elkaar kunnen kennismaken.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie vv Nunspeet
Henk Makkink, Chantal van Manen, Jaap Frens, Marc van den Hoek, Ronald Jettkandt, Betty Wieteler, Fred Hup, Adrie Westhuis en Peter Huijgen

 

 

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming