Selecteer een pagina

Zaterdag 17 maart 2018
1e klasse D

“Nunspeet zonder zeven basisspelers onderuit tegen Hierden..”

Nadat Nunspeet eerder dit seizoen met 1-1 gelijkspeelde tegen Hierden stond vandaag de return op sportpark Mheenzicht op het programma. Nunspeet kon niet beschikken over een waslijst aan geblesseerde en geschorste spelers, maar liefst zeven basisspelers ontbraken in de opstelling van Nunspeet, te weten: Henrico Abma, Marco Drost, Mark Dekker, Gieljan Tissingh, Lars ten Dolle en Henk Baum ontbraken wegens een blessure. Marnix Tissingh was geschorst na zijn rode kaart vorige week tegen SVZW. Daarnaast mist Nunspeet al het gehele seizoen Kevin Scholten.

De openingsfase van de wedstrijd in Hierden was voor Nunspeet dat een aantal kansen kreeg, maar de score niet wist te openen. Na een half uur spelen was het Ali Akachar met een voorzet vanaf rechts die door, de bij de tweede paal vrijstaande, Stefan Jansen binnengekopt werd, 1-0. Amper twee minuten na de openingstreffer was het aanvoerder Brian Klaassen die de stand op 2-0 bracht.

Uit een voorzet van Job Hoogendoorn was het in de blessuretijd van de 1e helft Christiaan van de Kamp die de 2-1 op het scorebord kopte en daarmee de ruststand bepaalde. Na rust was het Nunspeet dat nadrukkelijk op zoek ging naar de gelijkmaker en kreeg hier een aantal kansjes voor.

In de 83e minuut leed Nunspeet balverlies op het middenveld en was het Donovan Bock die de stand op 3-1 bracht en daarmee de wedstrijd definitief in het slot gooide. Via de ingevallen Ali El Haddadi werd het in de 87e minuut 4-1. Uiteindelijk was het in de blessuretijd van de 2de helft wederom Christiaan van de Kamp die op aangeven van Niek Daalmeijer scoorde en de eindstand op 4-2 bracht.

Nunspeet speelt volgende week zaterdag 24 maart thuis tegen Flevo Boys, aanvang 14:45 uur. De wedstrijd zal onder leiding van scheidsrechter Olde Klieverink staan.

Opstelling Nunspeet:
Erwin Duits, Ronald Hoek, Frank Bronkhorst [79e min. Jos Huijgen], Lars Polinder, Enes Keklikoglu,Niek Fidder [73e min. Dani Schmitz], William Huenestein, Emiel Goud, Job Hoogedoorn, Christian van de Kamp en Niek Daalmeijer

Opstelling Hierden:
Nick Grootkarzijn,Ewout Mulder, Stefan Jansen, William Beelen, Brian Klaassen, Jeroen Spoelstra, Donovan Bock, Ali Akachar, Dominique Denzel, Naoufal Boutachkourt [72e min. Ali el Haddadi] en Kevin Ozinga

Scoreverloop:
32e min. 1-0 Stefan Jansen
34e min. 2-0 Brian Klaassen
45e min. 2-1 Christian van de Kamp
83e min. 3-1 Donovan Bock
87e min. 4-1 Ali el Haddadi
90e min. 4-2 Christian van de Kamp

Gele kaart:
Nunspeet: Frank Bronkhorst en William Huenestein
Hierden: Nick Grootkarzijn en Naoufal Boutachkourt

Rode kaart:
Nunspeet:
Hierden:

Scheidsrechter: de heer

Klik hier voor de samenvatting (opname&montage Cor Fidder)

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming