Selecteer een pagina

Zaterdag 31 maart 2018
1e klasse D

“Nunspeet verliest zespunten wedstrijd.”

In Vroomshoop is het Nunspeet niet gelukt om de zes punten wedstrijd tegen Vroomshoopse Boys te winnen. Bij Nunspeet keerde Marnix Tissingh en William Huenestein terug van een schorsing. Marco Drost keerde terug in de basis na zijn blessure. Jos Huijgen verving voorin Emiel Goud.

Nunspeet speelde veelvuldig de lange bal op spits Christian van de Kamp maar tot echt grote kansen kwam Nunspeet niet. Na 28 minuten spelen was het Leon Dogger die bij de tweede paal een voorzet, vanaf rechts, van Jos Hutten binnen kopte en zo de thuisploeg op een 1-0 voorsprong bracht. In de 35e minuut kwam een voorzet van William Huenestein bij Christian van de Kamp zijn inzet met een hakballetje kwam op de paal. Voor rust kon de thuisploeg nog uitlopen naar 2-0, maar het schot van Ernst Jan Heideman ging over.

Via Leon Dogger leek Vroomshoopse Boys na rust alsnog op 2-0 te komen, de vrije trap van Dogger kwam echter op de paal. In de 65e minuut kreeg Vroomshoopse Boys een makkelijk gegeven penalty. Een “handsbal” van Ronald Hoek werd bestraft met een penalty. Het was Lars Scholten die wel raad wist met dit buitenkansje en zo de stand op 2-0 bracht.

Door de 2-0 nederlaag blijft Nunspeet in de hoek waar de klappen vallen. Volgende week zaterdag 7 april, aanvang 14.45 uur, komt SDV Barneveld op de Wiltsangh op bezoek. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter R. Meilink.

Opstelling Nunspeet:
Henrico Abma, Ronald Hoek, Enes Keklikoglu, Marco Drost, Patrick van den Dragt [72e min. Lars Polinder], William Huenestein [76e min. Niek Fidder], Henk Baum, Marnix Tissingh, Jos Huijgen [62e min. Niek Daalmeijer], Chistian van de Kamp en Dani Schmitz

Opstelling Vroomshoopse boys:
Tim Sickman, Rutger Schrijver, Ramon Bolks, Ernst Jan Heideman [72e min. Ramon de Jong], Lars Scholten, Harold Kivits, Jos Hutten [88e min. Bram Hooijer], Julien Derks, Robert Veld, Jordy Brinkman en Leon Dogger

Scoreverloop:
28e min. 1-0 Leon Dogger
66e min. 2-0 Lars Scholten

Gele kaart:
Nunspeet: Marco Drost, William Huenestein en Ronald Hoek
Vroomshoopse boys: Harold Kivits

Rode kaart:
Nunspeet:
Vroomshoopse boys:

Scheidsrechter: de heer G. Gils
Assistent scheidsrechers: de heren J. Wenting en Marco Smook

Klik hier de samenvatting (opname&montage Cor Fidder)

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie
 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming