Selecteer een pagina

Donderdag 7 juni:
Na maanden/ weken van wachten was het vandaag dan zover, om 03.00 uur ‘s nachts gingen onze wekkers af en verzamelden wij ons bij het transferium, vanwaar wij met 20 personen vol goede moed met de bus van VTS naar Schiphol vertrokken. In de bus werd er genoten van een heerlijk ontbijt en werden de tickets en het zakgeld uitgedeeld. Ondanks het vroege tijdstip, gingen de eerste gele versnaperingen er in de schiphol lounge al wel in. Na een half uurtje vertraging (het blijft toch Easyjet) gingen we dan toch rond de klok van 08:00 de lucht in. Na een voorspoedige reis en een 15 minuten transfer vanaf de luchthaven aldaar, arriveerden wij rond 12.00 uur in ons hotel op Mallorca.

Eenmaal aangekomen pakten de donkere wolken zich al samen, en ja hoor…… Wat is een weekend weg met NSP4 zonder regen… Dus eerst maar eens goed lunchen met een lekkere burger of broodje Kebab. Net na de lunch werd het droog en kwam het zonnetje al snel tevoorschijn. Dus op naar het strand waar een mooi plekje werd opgezocht. Een mooi muurtje tegen de boulevard aan, met uitzicht over het strand, met zicht op de opstijgende en vertrekkende vluchten op Palma de Mallorca, en misschien wel het belangrijkste:. Het was maar een kleine 100 meter naar de supermarkt!

Nadat wij de eerste Spaanse zonnestralen hadden opgevangen en de Duitse en Spaanse toeristen op het strand hebben laten kennis maken met de Nederlandse hits van toen en nu, stond later op de avond een diner op het programma bij 5 sterren restaurant Double Dutch. Na het diner werd er cultuur gesnoven in diverse kroegen en discotheken en het was nog lang onrustig…

Vrijdag en zaterdag stonden verder bol van de strand activiteiten (liggen, zitten en staan) en iedere avond werd er gezamenlijk gegeten en werd de avond voorgezet in de diverse horeca gelegenheden.
Zaterdagavond was het de bedoeling om het niet te laat te maken i.v.m. een vroege terugvlucht op zondagmorgen…maar helaas.

Zondag 10 juni:
Jammer genoeg zit het er weer op, al hadden sommige jongens om diverse redenen de dag ervoor er al naar verlangd. Wij zijn immers gemiddeld ook geen 30 meer…… Om 8.00 uur zat een ieder al aan het ontbijt, waarna wij om 8.45 uur vertrokken naar het vliegveld van Mallorca. Na wederom een half uur vertraging, vlogen wij om 10.55 uur richting Amsterdam waar de bus van VTS weer voor ons klaar stond. Moe maar voldaan arriveerden wij om 14.30 uur bij het transferium.

Kortom: Het was een fantastisch weekend!

Nunspeet 4 bedankt! Bij deze nogmaals de sponsoren welke hebben bijgedragen aan dit fantastische weekend:

– Plus Wilmink
– VTS Tours
– Camping Kostverloren
– Bouwburo HBS
– Timmer Trading
– Supportersvereniging vv Nunspeet
– BonoTraffics B.V.
– Dutch Pub de Zaak

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming