Selecteer een pagina

Aan de vooravond van een nieuw seizoen laat de Sponsorcommissie u graag kennis maken met maar liefst 5! nieuwe sponsors bij onze vereniging. Als Sponsorcommissie hebben we tijdens de vakantie niet stilgezeten. We hebben nieuwe en bestaande sponsors bezocht. Met succes. De Sponsorcommissie is verheugd om de volgende 5 nieuwe sponsors bij u te kunnen introduceren.

TUINPLANT.NL

Met een assortiment van meer dan 15.000 soorten tuinplanten, vaste planten, bomen, heesters, fruitplanten en haagplanten, kunt u bij TUINPLANT.NL aan de Elburgerweg altijd vinden wat u zoekt. Vanzelfsprekend met de scherpste prijs-kwaliteit verhouding en bezorging door heel Nederland en Belgie. Bezoek vrijblijvend het ruim 10.000 m2 grote tuinplantencentrum in Uddel en Nunspeet. Of maak een afspraak voor een OpMaat tuinontwerp of beplntingsplan. U bent hartelijk welkom.

UNIVE verzekeringen

We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. Dat u het totaalplaatje kent en weet welke risico’s u wel en niet wilt dragen. Alleen, met uw partner of gezin, of als ondernemer. Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

Persoonlijk advies, altijd in de buurt
Onze adviseurs kunnen u helpen kiezen. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op financiële risico’s. Bijvoorbeeld als u een auto of een huis koopt, als u op reis gaat of als u een kind krijgt. Met ruim 120 winkels is er altijd een adviseur van Univé bij u in de buurt. Die weet wat er speelt in uw omgeving. Die u aan het denken zet. Verbanden legt waar u zelf misschien niet aan denkt. En kijkt naar uw persoonlijke én zakelijke situatie.

Van Groningen metaal vestiging Nunspeet
Nieuw in Nunspeet maar al meer dan 50 jaar een begrip……..

Van Groningen metaal is al meer dan 50 jaar actief in het milieuverantwoord verwerken van ferro en non-ferro metalen. Bij de verwerking hiervan wordt gebruik gemaakt van een grote vaste groep vakbekwame medewerkers en een modern machinepark waaronder diverse mobiele kranen met sorteergrijpers en scharen. Tevens beschikken Van Groningen metaal over een grote stationaire schaar. De expertise van Van Groningen metaal stelt ons in staat om marktontwikkelingen te vertalen in, voor u relevante, innoverende en oplossinggerichte diensten. Op onze website vindt u een nadere uiteenzetting van onze activiteiten, diensten en verwerkingsmogelijkheden.Breng vrijblijvend een bezoek aan onze nieuwe vestiging: Van Groningen metaal Nunspeet, gevestigd aan de Industrieweg.

Indigo Verfgroothandel

Na jarenlang voor diverse werkgevers in de verf branche werkzaam te zijn geweest, heeft Marcel Ceelie in 2003 besloten om voor zich zelf te beginnen. Op 1 mei 2003 opende toen nog Indigo VOF de deuren op de van Leeuwenhoekstraat 19a te Harderwijk. Na 5 jaar succesvolle jaren bleek deze locatie te klein en in januari 2008 is Indigo inmiddels BV verhuisd naar de locatie waar het nu nog steeds gevestigd is; de Lorentzstraat 5e te Harderwijk.

Als nieuw spelend lid van vv Nunspeet vind ik het leuk om een steentje bij te dragen aan de vereniging. De eerste maanden bij vv Nunspeet hebben een goede indruk op mij gemaakt. Ik hoop dat veel leden de moeite zullen nemen om een bezoek te brengen aan Indigo. Vrijblijvend zal ik iedereen graag voorzien van een passend (verf) advies.
Marcel Ceelie

Van Delen Telecom

Corné van Delen is het bedrijf in 1998 samen met zijn vrouw Alida in een klein kantoor begonnen. Door constante groei en de behoefte de klanten te kunnen laten zien wat er mogelijk is, zit Van Delen Telecom tegenwoordig in een modern pand met ruime showroom. Het gehele team doet hun best om u steeds het hoogste service niveau te bieden. Passie in ons vak, dat is waar wij als team voor staan! De telecommarkt verandert constant en dat maakt het ook zo interessant. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast verdiepen wij ons in u als klant. Wat past het beste bij u? Door onze persoonlijke benadering hopen wij dat u een vertrouwd gevoel krijgt bij Van Delen Telecom. Kortom bezoek ons op: www.vandelentelecom.nl

Nogmaals, hartelijk welkom

De Sponsorcommissie is……opzoek naar sponsor 160!!
De vv Nunspeet kan altijd meer sponsors gebruiken. U als lid of betrokken ouder kent vast nog wel een bedrijf of ondernemer die de voetbalsport/ vv Nunspeet zou willen steunen maar de weg niet weet. Voor ieder budget heeft vv Nunspeet een passend sponsorpakket beschikbaar, maatwerk is ook mogelijk. De leden van de Sponsorcommissie gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijke sponsorpakketten zijn:
– 3 Meter reclamebord langs het hoofdveld vanaf 225 euro per 12 maanden,
– Logo op het nieuwe LED Scorebord vanaf 225 euro per 12 maanden,
– Wedstrijd sponsor van de dag,
– Wedstrijdbalsponsor,
– vv Nunspeet TV sponsor, prijs in overleg,
– Vlagenmastsponsor bij de ingang, prijs in overleg.
Geintresseerd? Stuur een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl en de Sponsorcommissie maakt op korte termijn een vrijblijvende afspraak.

Vacature:
Door een toename van het aantal sponsoren (!) en de bijbehorende activiteiten is er binnen de sponsorcommissie ruimte voor nieuwe commissieleden. Ben jij/ of ken je iemand met commerciële, creatieve of administratieve kwaliteiten en lijkt het je vooral leuk (!) om binnen een enthousiaste commissie je in te zetten voor vv Nunspeet. Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl zodat we in een vrijblijvend gesprek met elkaar kunnen kennismaken.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie vv Nunspeet

Henk Makkink, Chantal van Manen, Jaap Frens, Marc van den Hoek, Ronald Jettkandt, Betty Wieteler, Fred Hup, Adrie Westhuis en Peter Huijgen

 

 

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming