Selecteer een pagina

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief vanuit de KNVB waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 6 tot en met 14 oktober 2018.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Hiervoor gaan we iedereen oproepen om voorafgaand aan de wedstrijd een applaus te geven voor de scheidsrechter.

Scheidsrechters bedankt!
In de Week van de Scheidsrechter willen we jullie vragen een aardigheidje aan de scheidsrechter aan te bieden. Je kunt daarbij denken aan een nieuwe fluit, wedstrijdboekje, set rode en gele kaarten, etc.? Ook kun je de scheids op een consumptie trakteren in het clubhuis. Als je UIT speelt overleg dan even met het wedstrijdsecretariaat van de thuisclub, wanneer en waar een mooi moment zou zijn om het één en ander uit te reiken. Meest ideaal is direct na de wedstrijd op het veld onder applaus van het publiek.

Als vv Nunspeet zullen we er in iedere geval voor zorgen dat er voor alle scheidsrechters taart aanwezig is in de ontvangstruimte op zaterdag 6 en 13 oktober.


Jeugdcommissie
vv Nunspeet

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming