Selecteer een pagina

Namens de Technische Commissie kunnen wij mededelen dat we voor volgend jaar een aantal trainers bij de jeugd hebben weten te behouden. Ronald de Ruiter en Joop Tichelaar ook volgend seizoen jeugdtrainer bij vv Nunspeet.

JO13-1
Ronald de Ruiter zal ook volgend seizoen de JO13-1 onder zijn hoede hebben. Hij staat sinds afgelopen zomer als trainer voor de groep. De Ruiter heeft met de huidige JO13-1 nog alle kans op handhaving in de derde divisie en dat zou een uitermate knappe prestatie zijn, nadat bijna het gehele kampioensteam van vorig jaar doorstroomde naar de O15 categorie. We wensen Ronald veel succes bij het behalen van deze doelstelling en zijn blij dat hij ook komend seizoen voor de groep staat.

JO19-1
Ook Joop Tichelaar zal nog een seizoen als trainer actief zijn op de Wiltsangh. De ervaren trainer is sinds dit seizoen trainer van de JO19-1. De seizoenen daarvoor was Joop trainer van de JO15-1, waarmee hij afgelopen seizoen promoveerde naar de hoofdklasse. In het lopende seizoen wist de JO19-1 zich te plaatsen voor de promotiepoule naar de hoofdklasse. Wij wensen Joop veel succes in de tweede seizoenshelft en zijn blij dat met zijn jarenlange ervaring behouden blijft voor de vereniging.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming