Selecteer een pagina

De leden- en contributieadministratie van de vv Nunspeet heeft enkele wijzigingen ondergaan.

Gezien het feit dat de vv Nunspeet een grote vereniging is, vinden wij het heel belangrijk dat onze ledenadministratie goed op orde is. Ook in de toekomst willen we deze administratie graag up-to-date houden.

Het aanmelden (gedurende het gehele jaar) en opzeggen (1 x per jaar voor 1 juni) als lid van onze vereniging kan daarom uitsluitend via één van de onderstaande links. Je komt, door op de betreffende regel te klikken, automatisch bij de betreffende rubriek terecht.

Ook het doorgeven van een eventuele wijziging van persoonsgegevens, zoals een ander adres, mailadres, telefoonnummer, banknummer etc., kan via de link “Digitaal wijzigen lidmaatschap” worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Aanmelden als lid vv Nunspeet uitsluitend via dit digitale formulier. Na aanmelding en plaatsing in een team krijgt elk nieuw lid een mail met nadere gegevens.
Opzeggen als lid vv Nunspeet uitsluitend via dit digitale formulier.
Digitaal wijzigen lidmaatschap (email)adres, bank- en of andere via dit digitale formulier.

Verder zijn de contributie- en lidmaatschapsregels in een nieuw jasje gegoten. Dit alles kun je vinden bovenaan deze site onder de sub-rubriek Lidmaatschapinformatie van de Hoofdrubriek Clubinformatie.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming