Selecteer een pagina

Na ruim twintig jaar op de Nunspeetse velden actief te zijn geweest, heeft Marnix Tissingh besloten om komend seizoen een nieuwe uitdaging te zoeken.

Marnix doorliep bij Nunspeet de hele jeugd en stroomde samen met onder meer Lars ten Dolle en Patrick Pluim uiteindelijk door naar het eerste elftal. Marnix maakte zijn debuut in het eerste elftal in het seizoen 2010-2011. Saillant detail is dat de huidige interim trainer, Lucas Hoekman, destijds ook het seizoen afmaakte als trainer van vv Nunspeet De eerste drie seizoenen speelde hij met het eerste elftal in de hoofdklasse. In de selectie zat op dat moment ook zijn broer Gerben Tissingh. Na zijn vertrek naar buurman Vierhouten bleef het aantal Tissinghs niet lang op één nadat Gieljan Tissingh uiteindelijk  terugkeerde op het oude nest. Zij speelden de laatste seizoenen samen in het eerste elftal.

Ook na de degradatie naar de eerste klasse in 2013 bleef Marnix de club trouw. Daarop volgde seizoenen met wisselende successen. De bijna promotie in 2016 tot aan de wederopstanding in het huidige seizoen na een reeks nederlagen na de winterstop. Ook hierin heeft Marnix met meerdere doelpunten een belangrijke rol gespeeld.

Na 8 seizoenen Nunspeet 1 is het voor Marnix tijd voor een nieuwe uitdaging. Wij bedanken Marnix voor zijn inzet voor het eerste elftal en ook de betrokkenheid bij de diverse jeugdelftallen in de afgelopen jaren in diverse rollen. We hopen dat Marnix een mooie nieuwe club zal vinden.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming