Selecteer een pagina

Zaterdag 18 mei 2019:

“40-Plus weer gezellig en afscheid van scheids Henk.”

Afgelopen zaterdag was het weer een gezellige boel bij 40-Plus. Een mooi – in eerste instantie gelijk opgaand – potje, onder een heerlijk schijnend zonnetje. De roden tegen de blauwen.

Bij de rust stond het nog 2-0 voor blauw, door doelpunten van Martin (waarbij keeper Marco niet geheel vrijuit ging..) en Sjon. Maar na rust trok rood de wedstrijd volledig naar zich toe. Mannie (waarbij keeper Arjen niet geheel vrijuit ging), Jan, Kees en Alfred scoorden, waardoor het opeens 4-2 voor rood stond. Via een doelpunt van Sjon sputterde blauw nog iets tegen, maar daarna maakten Karel en Marc er 6-3 voor blauw van, tevens einduitslag.

Direct na afloop werd er afscheid genomen van scheids Henk Mulder. René bedankte hem van harte voor zijn bijdrage de afgelopen jaren. Deze dank werd verder ingevuld door de overhandiging van een fotocollage van Henk tijdens zijn optredens.

Henk gaf zijn fluitje door aan Bertus Walda die – samen met scheids Dirk – vanaf volgend seizoen de 40-Plussers in goede banen moet gaan leiden. Sterkte Bertus!

Grootste prestatie werd zaterdag overigens geleverd door het kratje met drinken. Al ging dat met pijn en moeite (zie de foto).

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming