Selecteer een pagina

Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft de Sponsorcommissie en de SSVN weer een aantal nieuwe contracten af kunnen sluiten met lokale ondernemers. Graag introduceren we deze nieuwe sponsors van onze vereniging d.m.v. deze sponsor up-date.

Als Sponsorcommissie zijn we wekelijks bezig om ondernemers te introduceren bij vv Nunspeet. Vaak gaat het afsluiten van een nieuw sponsorcontract gepaard met verschillende gesprekken.

De volgende nieuwe bordsponsoren heten we hartelijk welkom!

Happy Food Nunspeet

De vertrouwde kwaliteitscafetaria bij u in de buurt. Met vestigingen door heel Nederland mogen wij ons een snelgroeiende cafetariaketen noemen met enkel kwaliteitsproducten. Door altijd in te spelen op de vraag van nu blijven wij een hip concept met een eigentijdse uitstraling.

Pannenkoekenhuis De Boswachter Vierhouten

De echte Veluwse pannenkoek komt natuurlijk uit Vierhouten!! Maar niet alleen een pannenkoek eten bij de boswachter. Nee er is meer. Onze speeltuin was al leuk, maar nu is het nog mooier en gezelliger!! De tuin is helemaal aangepakt en nu hebben we een uitkijktoren, airtrampoline, bouwblokken, zandbak, glijbaan, schommels en een adventure golfbaan.

W. van Klompenburg Hulshorst

W. van Klompenburg heeft sinds 1954 ! kennis, kwaliteit en vakmanschap op het gebied van grond, sloop en straatwerk voor bedrijven en particulieren.Tevens kan W. van Klompenburg diverse soorten zand en grind leveren. Kom gerust een kijkje nemen op ons bedrijf, Rijnvis 26 Hulshorst. Graag helpen wij u uw klus te klaren.

De Sponsorcommissie is……opzoek naar sponsors!!
De vv Nunspeet kan altijd meer sponsors gebruiken. U als lid of betrokken ouder kent vast nog wel een bedrijf of ondernemer die de voetbalsport/ vv Nunspeet zou willen steunen maar de weg niet weet. Voor ieder budget heeft vv Nunspeet een passend sponsorpakket beschikbaar, maatwerk is ook mogelijk. De leden van de sponsorcommissie gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijke sponsorpakketten zijn:
– 3 Meter reclamebord langs het hoofdveld vanaf 225 euro per 12 maand,
– Logo op het nieuwe LED Scorebord vanaf 225 euro per 12 maand,
– Wedstrijd sponsor van de dag,
– Wedstrijdbalsponsor,
– vv Nunspeet TV sponsor, prijs in overleg,
– Vlagenmastsponsor bij de ingang, prijs in overleg.
Geintresseerd? Stuur een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl en de Sponsorcommissie maakt op korte termijn een vrijblijvende afspraak.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie vv Nunspeet
Henk Makkink, Chantal van Manen, Jaap Frens, Marc van den Hoek, Ronald Jettkandt, Betty Wieteler, Fred Hup, Adrie Westhuis en Peter Huijgen

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming