Selecteer een pagina

Afgelopen seizoen zijn we gestart met de VTON voetbalmethode. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd vanaf de jongste jeugd tot 19 jaar. Trainers en spelers volgen samen een jaarplanning met concrete doelen voor elke leeftijd. Alles komt daarin aan bod, technisch, tactisch, fysiek, mentaal en plezier! Gedurende het seizoen werkt men gericht aan deze doelen met meer dan 900 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of smart Phone beschikbaar. Spelers voetballen en trainen met plezier en ontwikkelen zich ‘spelenderwijs’ naar hun potentieel. Zowel de ervaren als de onervaren trainers worden op deze manier ontzorgd en kunnen zich richten op het coachen. Deze methode ondersteunt op een positieve manier onze jeugdopleiding. Neem maar eens een kijkje op de website van VTON!

Afgelopen seizoen zijn er veel positieve reacties gekomen over het gebruik van deze methode, vandaar dat ook in het nieuwe seizoen de begeleiding van jeugdteams gebruik kan maken van VTON.

Op 18 september zal er een aftrapbijeenkomst zijn in de kantine (ruimte naast ontvangstkamer) voor zowel de nieuwe als de ervaren gebruikers. Dennis ter Bruggen (VTON) zal deze avond VTON toelichten. Bijvoorbeeld het downloaden van de VTON app, hoe de methode werkt etc.. De avond bestaat uit 2 onderdelen, een theoretisch gedeelte waarna we een praktische demonstratie krijgen op het trainingsveld. Vanuit de TC zijn Jan Oeben (beheerder) en Arjan Daalmeijer aanspreekpunt voor VTON en zij zijn deze avond ook aanwezig. We beginnen om 20.00 uur.

Begeleiding jeugdteams, noteer alvast 18 september VTON in je agenda!

Mocht je nu al vragen hebben dan kun je Jan of Arjan aanschieten of een mail sturen naar technischecommissie@vvnunspeet.nl.

Technische Commissie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming