Selecteer een pagina

Aan het begin van dit nog prille seizoen heeft de sponsorcommissie opnieuw een aantal nieuwe sponsorcontracten kunnen sluiten met diverse lokale ondernemers. Graag introduceren we deze nieuwe sponsors d.m.v. deze sponsor up-date (VIII).
Als sponsorcommissie zijn we wekelijks bezig om ondernemers te introduceren bij vv Nunspeet. Vaak gaat het afsluiten van een nieuw contract gepaard met verschillende gesprekken. De volgende nieuwe sponsors heten we hartelijk welkom!

Wolleswinkel Advocaten

Wolleswinkel Advocaten is een full service kantoor met een focus op het MKB. Aandachtsgebieden daarbij zijn met name arbeidsrecht , ondernemingsrecht en aanverwante kwesties op het terrein van het personen- en familierecht. Vanwege de stormachtige ontwikkelingen op dit terrein hebben we voorts een gespecialiseerd privacy jurist in huis.

Voor inning van openstaande facturen kunnen ondernemers terecht bij Wolleswinkel Incasso, een aan ons kantoor verbonden incasso service. Een onderscheidend concept waarbij snelheid, kwaliteit en kostenbeheersing worden gecombineerd. Zie voor de voorwaarden op www.wolleswinkelincasso.nl.

Ons kantoor – van oudsher gevestigd in Barneveld – heeft sinds eind vorig jaar een filiaal in Nunspeet. Reden om ons als partner te verbinden aan vv Nunspeet. Graag zijn wij als onderneming zichtbaar in de lokale samenleving. Uiteraard is er als geboren en getogen Nunspeter met twee bij de club voetballende zoons ook een persoonlijke connectie.

Leuke bijkomstigheid dat het ondertekenen van de contracten samenviel met het klassenbehoud van het eerste elftal. Hopelijk hoeft Nunspeet met ingang van dit seizoen niet meer naar beneden te kijken, maar wordt de weg naar boven ingeslagen. In elk geval zal de “kantoorderby “ tegen SDVB voor ons geen verliezer opgeleverd met een 3-3 gelijkspel.
Aart Hofman

Banka Nunspeet/ Hattem

Genieten met een hoofdletter G staat voorop bij Banka. Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie met heerlijk gebak, een heerlijke lunch of een diner.

Neem gezellig plaats op het verwarmde terra op het Marktplein en geniet!

Restaurant Joris Nunspeet
Sponsor “Man of the match”

Joris… een sfeervol familierestaurant met een uitgebreide menukaart en fijn terras. Uitstekend bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Op loopafstand van het NS station en bus. Voldoende parkeergelegenheid. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een aparte kinderspeelkamer aanwezig.

Dit seizoen is restaurant Joris Nunspeet de sponsor van “Man of the match” bij thuiswedstrijden van Nunspeet 1. Wij vinden het leuk om op deze manier onze betrokkenheid te tonen bij vv Nunspeet en we hopen dat onze tegoed bon voor een etentje voor twee personen vaak uitgereikt mag worden zodat het eerste elftal een stabiele middenmoter blijkt te zijn dit seizoen.

Ada en Pedro Bruijnes


Lars van Wetering “man of the match Nunspeet- SVZW”

JAM Huiswerkbegeleiding en meer

Leren en studeren en toch blijven sporten, maak kennis met JAM huiswerkbegeleiding een intake gesprek is gratis en vrijblijvend!

Bij JAM geloven we dat leren en studeren niet vanzelf gaat. Misschien bij een enkeling, maar het merendeel zal er hard voor moeten werken. Wij willen helpen en kunnen dat ook. Vaak is het structureren en plannen van huiswerk al voldoende. Als er meer begeleiding nodig is hebben wij daarvoor ook de expertise in huis.

Voetballen, leren en studeren het is goed te combineren! JAM Nunspeet gevestigd aan de Laan tegenover ALDI supermarkt

Astrid de Bruijn

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming