Selecteer een pagina

Het verleden telt niet, alleen winst op Hierden levert drie punten op.
Nunspeet trainer Erwin Brem kijkt vooruit naar Nunspeet – Hierden

Voor het vertrek naar CSV Apeldoorn spreken we kort met Erwin Brem, Erwin denkt nog met veel plezier terug aan het verlossende telefoontje afgelopen zomer. Een langgekoesterde wens kwam uit toen de keus van vv Nunspeet viel op de 42e jarige Erwin Brem, woonachtig in Wezep. In het dagelijks leven ondersteunt Erwin mensen met een beperking.

Erwin vertelt, al jaren spookt het blauw geel van vv Nunspeet door mijn hoofd. Ik heb vv Nunspeet altijd als een prachtige, warme vereniging ervaren. Als speler en later als trainer van diverse verenigingen uit de regio bracht ik graag een bezoek aan De Wiltsangh.

Zijn “oude” vereniging Hierden is zijn komende tegenstander. Qua resultaat heb ik vorig seizoen een topseizoen gedraaid in Hierden, maar van een langdurige samenwerking is het niet gekomen. Extra motivatie heb ik zaterdag niet nodig, maar ik stap na afloop graag met spelers en overige stafleden met een overwinning op zak onze kantine binnen. Zo vroeg in het seizoen is het nu al een 6 punten wedstrijd en daarnaast een schitterend wedstrijdaffiche voor voetballiefhebbers uit de regio.

Samen met assistent Frans Bronkhorst zullen we de komende week samen bespreken met welke elf namen we de meeste kans maken om de overwinning over de streep te trekken. Ik vind overigens dat de spelersgroep duidelijk stappen zet in wedstrijdspel, mentaliteit en het lezen van de wedstrijd.

Wat wij willen is vooral op onze eigen sportpark De Wiltsangh de tegenstander 90 minuten lang onze wil opleggen, maar bij een aantal teams zoals DTS ’35 Ede , SVZW en CSV Apeldoorn is dit in beginsel een zelfmoordtactiek. Tegenstanders van een dergelijk niveau zullen we anders, lees vanuit een gesloten verdediging moeten benaderen en dan op het juiste moment genadeloos toeslaan. Met een minimale 100% wedstrijdinstelling van de spelers, steun van het trouwe publiek en daarnaast de vocale ondersteuning door de jeugd op De Wiltsangh benaderen we steeds meer het gewenste niveau en hierbij behorende resultaat.

Wat mijn werk als trainer op dit moment extra leuk maakt is het werken met veel jonge spelers die allemaal gevormd zijn bij hun eigen vereniging vv Nunspeet. Kijk ik naar de talenten in JO 19 en Nunspeet 2 denk ik dat de vereniging hier ook nog veel plezier aan gaat beleven. Dit is echt bijzonder als ik dit vergelijk met veel tegenstanders in onze eerste klasse.

Ik hoop dat komende zaterdag veel inwoners de moeite nemen om het (jeugdige) eerste team van Nunspeet aan te moedigen in deze belangrijke wedstrijd tegen buurtvereniging Hierden. Met z’n allen zullen wij alles uit de kast halen voor een goed resultaat.

Zaterdag 30 november ontvangt Nunspeet buurtvereniging Hierden, aanvang 14:45 uur wedstrijdbalsponsor vd Berg Slagerij Hierden.

Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming