Selecteer een pagina

De Sponsorcommissie van de vv Nunspeet is het hele jaar bezig met het vinden van nieuwe sponsoren voor de vv Nunspeet en het onderhouden van de contacten met de bestaande club sponsoren. 

Herberg Nuwenspete gevestigd aan de Ericaweg 3 te Nunspeet is een mooie samenwerking met de Sponsorcommissie aangegaan. 

Het restaurant heeft namelijk 5 dinerbonnen à 50 Euro beschikbaar gesteld voor die personen die een nieuwe sponsor aanmelden bij de Sponsorcommissie. Ben jij de persoon die een nieuwe sponsor aanlevert bij de sponsorcommissie van de vv Nunspeet waarmee een 3 jarige contract, van minimaal 325 Euro, excl. BTW per jaar, wordt afgesloten dan ontvang jij een dinerbon van 50 Euro.

Je kunt een nieuwe sponsor aanmelden door een mail te sturen naar: sponsorcommissie@vvnunspeet.nl . Zet in de mail de naam van de nieuwe sponsor en natuurlijk jouw gegevens zodat iemand van de Sponsorcommissie contact met je kan opnemen. 

Bent u als bedrijf of instelling al sponsor bij de vv Nunspeet dan willen wij u  als Sponsorcommissie graag in de gelegenheid stellen om een dergelijke actie met uw bedrijf of instelling aan te gaan. U kunt zich daarvoor aanmelden via bovenstaand e-mailadres.

Naast bovengenoemde actie zal Herberg Nuwenspete in het najaar eveneens gastheer zijn voor het businessontbijt voor leden van de Businessclub van de vv Nunspeet. 

Als Sponsorcommissie van de vv Nunspeet bedanken wij Herberg Nuwenspete voor hun ondersteuning. 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming