Selecteer een pagina

Het jaar 2020 is nog maar net enige weken onderweg, maar de Sponsorcommissie is verheugd dat het kan melden dat er opnieuw een aantal nieuwe contracten zijn afgesloten met verschillende lokale ondernemers.

Graag stellen we deze nieuwe sponsors van onze vereniging d.m.v. deze up-date aan u voor. De volgende sponsors heten we hartelijk welkom!

DutchDays, Good work, Good life
 
Een goedbetaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. DutchDays helpt je om het beste te halen uit je leven in Nederland. Met werk dat bij je past, coaching om te groeien en een leuke community. Na je werk samen sporten, eten en lol maken met je vrienden: dat zijn de waardevolle ervaringen van DutchDays.

Waarom werken via DutchDays?
– Goedbetaalde banen bij betrouwbare organisaties
– We regelen in Nederland alles voor je
– Huisvesting, sportabonnement en vervoer mogelijk
– De beste jobcoaches die jou overal mee helpen

Geïnteresseerd? Marconiweg 22a, 8071 RA Nunspeet, 0341 870028

Heatdesign

Heerlijk genieten bij een knapperend vuurtje begint met een design kachel kopen bij Heatdesign in Nunspeet. Steeds meer mensen kopen een design houtkachel of moderne palletkachel. De houtkachel of palletkachel heeft zich met de tijd mee ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw kachel, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten. Met enthousiasme en deskundig advies zoeken wij met u naar de beste keus. Daarbij gaat het om sfeer en warmtevermogen in een passend design. HeatDesign dus!

Hotcare

Bedrijfspand/hal, tuinkas of stal verwarmen met een pelletketel? Duurzaam en voordelig met verrassend veel mogelijkheden! Het stoken op biomassa levert naast het voordeel voor het milieu ook een grote besparing op uw stookkosten. Het doel van een biomassa cv-ketel is hetzelfde als een ‘gewone’ cv-ketel, namelijk verwarmen. Een biomassaketel verbrandt, in tegenstelling tot gas- of olie-gestookte ketels, biomassa zoals pellets of houtsnippers. Deze brandstoffen zijn opgeslagen in een voorraadvat en worden getransporteerd naar de brander. De verbranding vindt plaats door de toevoer van lucht. Door verbranding van de biomassa in de ketel wordt er heet water geproduceerd, dat zorgt voor de verwarming van ruimtes of processen. Rookgassen worden via een schoorsteen afgevoerd. U verwarmt hiermee uw huis duurzaam en milieuvriendelijk. Hotcare is een snel groeiend bedrijf en levert al jarenlang pellet cv ketels en biomassa ketel in diverse sectoren. Van sauna tot kalvermesterij en van blokhut tot appartementen complex. Ontdek zelf de mogelijkheden in onze showroom.

Olja

Bent U op zoek naar een houtbouw prefab bouwpakket rechte of ronde balken in houtstapelbouw of houtskeletbouw van een in standaard of uniek op maat gemaakte houten schuur, woning, garage, tuinhuis of blokhut, chalet, clubgebouw, paviljoen, gemeentewerf, loods of overig houten gebouw?

Voor meer informatie, mail vrijblijvend naar: info@heatdesign.nl 

Marketcall

Het B2B callcenter met meetbare resultaten! Voor uw buitendienst medewerkers scoort Marketcall afspraken met potentiele klanten. Als ervaren telemarketing bureau bellen we uiterst gericht, boeken resultaten en garanderen uw accountmanagers kansrijke contacten. Als B2B marketing bureau dragen wij vv Nunspeet een warm hart toe!

Voor meer informatie, mail vrijblijvend naar: info@marketcall.nl

Herberg Nuwenspete

Herberg Nuwenspete ligt schitterend gelegen op de Veluwe. In de bossen van Nunspeet op slechts geringe afstand van de A28, dorpscentrum en NS station en direct achter landgoedhotel Villa Vennendal.

Herberg Nuwenspete biedt een fantastische feestlocatie en is een officiele trowlocatie. Wij bieden daarnaast een restaurant met romantisch terras en een unieke tuinzaal voor uw arrangemat op maat samengesteld.
Uit eten in Nunspeet wordt bij Herberg Nuwenspete weer echt een belevenis voor jong en oud.

Voor meer informatie, mail vrijblijvend naar: info@herbergnuwenspete.nl 

Bouwbedrijf Salverda

Salverda is al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie van woningen, alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden.

Binnen onze organisatie staan Mens, Techniek en Verbinding centraal. Onze medewerkers zijn het gezicht van Salverda en zijn vaak al tientallen jaren bij ons in dienst. We werken oplossingsgericht, waarbij wij anticiperen op vragen van onze relaties. Onze betrokken bouwers maken het verschil.

Voor meer informatie, mail vrijblijvend naar: info@salverda.nl

Opzoek naar……nieuwe sponsors
 vv Nunspeet kan altijd meer sponsors gebruiken.  U als lid of betrokken ouder kent vast nog wel een bedrijf of ondernemer die de voetbalsport/ vv Nunspeet zou willen steunen maar de weg niet weet.  Voor ieder budget heeft vv Nunspeet een passend sponsorpakket beschikbaar, maatwerk is ook mogelijk. De leden van de sponsorcommissie gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijke sponsorpakketten zijn:
– 3 Meter reclamebord langs het hoofdveld vanaf 225 euro per 12 maand,
– Logo op het nieuwe LED Scorebord vanaf 225 euro per 12 maand,
– Wedstrijd sponsor van de dag,
– Wedstrijdbalsponsor,
– vv Nunspeet TV sponsor, prijs in overleg,
– Vlagenmastsponsor bij de ingang, prijs in overleg.
Geintresseerd? Stuur een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl  een commissielid maakt op korte termijn een vrijblijvende afspraak.

Vacature
Door een toename van het aantal sponsoren (!) en de bijbehorende activiteiten is er binnen de Sponsorcommissie ruimte voor nieuwe commissieleden. Ben jij/ of ken je iemand met commerciele, creatieve of administratieve kwaliteiten en lijkt het je vooral leuk (!) om binnen een enthousiaste commissie je in te zetten voor vv Nunspeet. Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: sponsoring@vvnunspeet.nl zodat we in een vrijblijvend  gesprek met elkaar kunnen kennismaken.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie vv Nunspeet
Henk Makkink, Chantal van Manen, Jaap Frens, Ronald Jettkandt,  Fred Hup, Adrie Westhuis, Jaap Boone , Jan Prins en Henri van de Kolk 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming