Selecteer een pagina

Het seizoen 2019-2020 is nog in volle gang. De komende weken staan er belangrijke duels op het programma, maar de Technische commissie van vv Nunspeet is ook druk bezig om de selectie voor komend seizoen in een vroeg stadium een gezicht te geven. Wij zijn blij een aantal contractverlengen te kunnen delen. 

Peter Huijgen
Een ervaren speler die al jaren op de Wiltsangh te bewonderen is, is Peter Huijgen. We zijn Peter in de afgelopen jaren als een echte Nunspeter gaan zien en zijn ook blij dat hij volgend seizoen nog een jaar in het geel en blauw te bewonderen is. De aanvallend ingestelde Huijgen kwam dit seizoen ook meermaals in de achterhoede te spelen en ook daar liet hij zien van waarde te zijn voor het elftal. Naast de meerwaarde in het veld hopen wij dat Peter ook komend seizoen zijn ervaringen in het voetbal met de jonge Nunspeetse spelers kan delen. 

Jonathan van ’t Hof
Afgelopen seizoen was Jonathan van ’t Hof één van de laatste spelers die aan de A-selectie werd toegevoegd. Jonathan bleek met zijn snelheid en aanvallende impulsen de ontdekking van de tweede seizoenshelft. Dit seizoen maakt Jonathan voor het eerst een heel seizoen uit van de selectie en als Technische commissie zijn wij erg blij dat een jonge, Nunspeetse speler als Jonathan ook volgend jaar op de Wiltsangh speelt. Wij hopen dat Jonathan het veel tegenstanders lastig zal gaan maken met zijn snelheid en zijn acties.

Frank Boers
Nadat Frank Boers afgelopen zomer Teuge inruilde voor vv Nunspeet, kon de aanvaller uit Apeldoorn rekenen op veel speelminuten. De snelheid van Frank is een wapen en we zijn dan ook blij dat Frank een tweede seizoen op de Wiltsangh actief zal zijn. We hopen dat Frank in het resterende deel van het huidige seizoen en volgend seizoen belangrijk zal zijn voor vv Nunspeet.

Andrew Galea
In de presentatiegids van het huidige seizoen werd Andrew al aangekondigd als de international van vv Nunspeet. De jonge, talentvolle verdediger, die ook over een Maltees paspoort beschikt heeft de hele jeugd opleiding van vv Nunspeet doorlopen en is sinds twee seizoenen onderdeel van de eerste selectie. Andrew maakte als verdediger indruk in het eerste elftal. Helaas zette een vervelende blessure een streep door het eerste deel van het seizoen, maar we zijn er van overtuigd dat Andrew in de komende weken en maanden belangrijk zal zijn in de strijd om lijfsbehoud in de eerste klasse. We zijn blij dat een talentvolle speler als Andrew dan ook kiest voor een langer verblijf op de Wiltsangh.

Sean Poot
Afgelopen zomer keerde Sean Poot na een avontuur bij vv Hoogland terug in Nunspeet. Vanaf de eerste competitiewedstrijd stond de doelman, die in zijn eerste periode bij de club vanuit de jeugd doorstroomde tot eerste doelman in het vlaggenschip weer onder de lat. We zijn blij dat Sean ook volgend seizoen het Nunspeetse doel zal verdedigen.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming