Selecteer een pagina

Het sportpark van onze vereniging zit al enkele weken op slot. Het zijn bijzondere tijden en het bewegen met je vrienden, teamgenoten en het spelen van wedstrijden is even niet mogelijk. Op dit moment kunnen wij dus niet voetballen, maar het blijft belangrijk om te bewegen. Daarom biedt vv Nunspeet de mogelijkheid om thuis toch fit te blijven. 

In samenwerking met VTON bieden wij de mogelijkheid tot het downloaden van een app. Het VTON home project is speciaal ontwikkeld om tijdens de voetbalvrije maanden fit te blijven en toch lekker (en verantwoord) te blijven bewegen. 

De app bevat digitale trainingsmethoden. Dit zijn oefeningen die iedereen vanuit huis kan doen. Zo zorgen wij met zijn allen dat we fit blijven en als we weer mogen voetballen allemaal zo fit mogelijk zijn gebleven. Fit zijn en blijven is zeker in deze tijden erg belangrijk voor iedereen. 

Het programma gaat van start op maandag 6 april. 

Alle informatie is te vinden op www.vton.nl/vtonplay-welkom-trainer/ . Hier is ook de app te downloanden, zowel voor telefoons die draaien op een apple als op een androidsysteem. 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming