Selecteer een pagina

Het voetbal ligt stil. De Coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat in de mooiste tijd van het jaar, het voorjaar, niet gevoetbald kan en mag worden op de velden. Toch moet er ook vooruitgekeken worden naar het volgende seizoen. Voor de eerste selectie is de Technische commissie dan ook druk bezig om invulling te geven aan volgend seizoen. 

Nieuwe spelers
Allereerst kunnen wij melden dat wij erin geslaagd zijn om vier nieuwe spelers vast te leggen voor het komende seizoen. We stellen ze kort voor:

Ramazan Leebeek
Een oude bekende keert terug op de Wiltsangh. Ramazan Leebeek speelde eerder in het seizoen 2013-2014 al in het geel en blauw en speelde daarna voor onder meer sv Lelystad ’67 en FC Horst. De aanvaller die over een goede trap beschikt, zal voor de nodige aanvallende impulsen moeten zorgen bij het eerste elftal. We zijn blij dat Ramazan kiest voor een terugkeer op de Wiltsangh en hopen dat hij aanvallend zijn waarde weer zal bewijzen in het eerste elftal.

Dominique van de Grift
Het volgende nieuwe gezicht dat we komend seizoen op de Wiltsangh zullen begroeten is Dominique van de Grift. Dominique is al jaren een vaste waarde op het middenveld bij VSCO ’61 uit Oosterwolde. Ondanks dat hij pas 23 jaar is, is hij bezig aan zijn zesde seizoen in het eerste elftal bij de ‘kanaries’. Dominique kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten en pikt daarnaast regelmatig zijn doelpuntjes mee bij VSCO ’61. Dominique stond al een aantal seizoenen op het wensenlijstje van de technische commissie en we zijn blij dat hij komende zomer de overstap naar vv Nunspeet zal maken. 

Bram van de Worp
Met Bram van de Worp komt er nog een speler met het nodige scorende vermogen naar Nunspeet. Bram speelt al jaren in het eerste elftal van ’t Harde, met een korte tussenstap bij Be Quick ’28. Net als Dominique van de Grift is ook Bram een speler die al langer gevolgd wordt door de technische commissie. Bram is een belangrijke speler bij ’t Harde. De creatieve middenvelder scoort regelmatig, maar beschikt ook over een goede traptechniek en is daardoor bij veel standaardsituaties betrokken. De 22-jarige Van de Worp is toe aan een stap hogerop en wij zijn blij dat hij deze bij vv Nunspeet wil gaan maken. 

Alexander Sijtsma
Van SDC Putten komt Alexander Sijtsma over naar vv Nunspeet. De 21-jarige verdediger speelt al drie seizoenen in het eerste elftal van de Puttense hoofdklasser. De Technische commissie ziet in Alexander een ideale speler voor de rechtsbackpositie. 

Verlengingen
Naast deze vier nieuwe spelers heeft de technische commissie ook een aantal spelers langer weten te binden aan vv Nunspeet

Gieljan Tissingh
Gieljan Tissingh zal ook komend seizoen actief zijn in het geel en blauw van vv Nunspeet. De ervaren verdediger die in het verleden in het betaalde voetbal speelde bij FC Zwolle, AGOVV en Top Oss gaat zijn zesde seizoen in bij de club waar hij als jeugdspeler ooit zijn eerste stappen op het voetbalveld zette. Wij zijn blij dat een echte Nunspeetse speler als Gieljan kiest om ook volgend seizoen in het eerste elftal te spelen. De eravaring van Gieljan is van grote waarde voor de selectie en wij wensen Gieljan dan ook veel succes in het nieuwe seizoen. 

Lars Polinder
Ook jeugdexponent Lars Polinder zal komend seizoen weer bij vv Nunspeet spelen. De jonge verdediger gaat al op voor zijn vierde seizoen in de selectie. Lars is een jonge, talentvolle verdediger en wij zijn blij dat hij als echte Nunspeetse speler kiest voor een langer verblijf.

Marco de Vries
Afgelopen zomer kwam Marco de Vries over van Elburger SC. Marco is dit seizoen op meerdere posities ingezet in het eerste elftal en heeft daarin zijn waarde laten zien. Naast zijn multifunctionaliteit is Marco een hardwerkende speler die zich volledig inzet voor het elftal. 

Bram Beek
Ook Bram Beek zal komend seizoen onderdeel zijn van de selectie. De doelman begint aan zijn derde seizoen in de selectie. Bram heeft het afgelopen seizoen in het tweede elftal veel minuten kunnen maken en daardoor belangrijke ervaring opgedaan.

Jardi Niebeek
Vanuit de JO19-1 zal de talentvolle doelman Jardi Niebeek aansluiten bij de selectie. Jardi heeft alle jeugdteams doorlopen. We zijn blij dat Jardi de overstap maakt naar de selectie en verwachten dat hij zich steeds verder zal blijven ontwikkelen als keeper. 

Vertrekkende spelers:
Helaas heeft ook een aantal spelers aangegeven vv Nunspeet te verlaten.

Lars van Wetering
Na twee seizoenen vertrekt Lars van Wetering naar FC Horst. De spits wist de afgelopen twee seizoenen met regelmaat te scoren en deed dit ook regelmatig op fraaie wijze. Lars kwam in de zomer van 2018 over van DVS ’33 uit Ermelo en was vanaf het moment dat hij aansloot bij de selectie de onbetwiste man in de punt van de aanval. Wij wensen hem veel succes bij FC Horst.

William Huenestein
Net als Lars van Wetering zal ook William Huenestein volgend seizoen uitkomen voor FC Horst. De middenvelder kwam in de zomer van 2018 over van Elburger SC en kon terugkijken op een sterk eerste seizoen. Dit seizoen kwam de middenvelder nog niet in actie door een blessure. Wij wensen William veel succes bij FC Horst.

Job Hoogendoorn
Ook Job Hoogendoorn zal vv Nunspeet gaan verlaten. Job zal na de zomer spelen voor VVOG uit Harderwijk. Job heeft met zijn doelpunten, acties aan de zijlijn en werklust een belangrijk aandeel gehad in de behaalde resultaten in de afgelopen seizoenen. In de zomer van 2017 kwam Job over van Zeewolde en komende zomer zal hij met VVOG opnieuw een stap voorwaarts maken in zijn voetballoopbaan. Wij wensen Job veel succes in Harderwijk. 

Benjamin van Dijk
Benjamin van Dijk vertrekt na één seizoen alweer bij vv Nunspeet. De verdediger die afgelopen zomer overkwam van VVOG heeft dit aangegeven bij de Technische commissie. Wij wensen Benjamin veel succes in de toekomst.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming