Selecteer een pagina

Amer Torkmani keert terug bij vv Nunspeet
Na twee seizoenen actief geweest te zijn bij Fc Horst zal Amer Torkmani komend seizoen terugkeren op sportpark de Wiltsangh. De aanvaller/middenvelder is de afgelopen seizoenen belangrijk geweest voor de Ermelose tweedeklasser. Tot het stilleggen van de huidige competitie stond de teller op zes treffers, waar Amer vorig jaar goed was voor elf doelpunten.

Amer kan op meerdere posities uit de voeten. Hij is zowel als aanvallende middenvelder inzetbaar, maar ook als buitenspeler in de aanval. De Technische commissie is blij dat Amer kiest voor een terugkeer op de Wiltsangh. Met Amer krijgen we een aanvallend ingestelde speler met de nodige snelheid als belangrijk wapen. Dat was precies waar we naar op zoek waren.

Verlengingen
Ook heeft er opnieuw een aantal spelers aangegeven langer bij vv Nunspeet te blijven.

Patrick Pluim
Met onderbreking van één seizoen is Patrick Pluim al sinds 2008 onderdeel van de eerste selectie. Patrick is de het langst onderdeel van de selectie en gaat aan zijn twaalfde seizoen in het blauw en geel beginnen. Pluim is als ervaren middenvelder een belangrijke schakel in het eerste elftal en de Technische commissie is dan ook blij dat Patrick ook komend seizoen bij vv Nunspeet speelt.

Lucas Pelgrum
Lucas Pelgrum zal komend seizoen voor het derde seizoen actief zijn op de Wiltsangh. De middenvelder kwam in de zomer van 2018 over van SV Huizen en werd al snel een vaste waarde in het eerste elftal die voorop in de strijd gaat. We zijn blij dat Lucas met zijn ervaring op hoofdklasse niveau behouden blijft voor vv Nunspeet.

Karim Mulder
Ook jeugdproduct Karim Mulder speelt volgend seizoen bij vv Nunspeet. De middenvelder die de hele Nunspeetse jeugd doorliep heeft in de afgelopen seizoenen ondanks zijn jeugdige leeftijd al de nodige speelminuten. We hopen dat Karim zich zal ontwikkelen tot een vaste waarde die belangrijk is voor het eerste elftal.

Enes Keklikoglu
Verdediger Enes Keklikoglu zal komend seizoen beginnen aan zijn vierde seizoen in het eerste elftal. De verdediger die in het afgelopen seizoen een vaste waarde was op de rechtsbackpositie. We verwachten dat Enes zich ook komend seizoen weer verder zal ontwikkelen als speler en zij blij dat hij langer op de Wiltsangh zal blijven.

Dylan Lieuwerink
Met het verlengen van Dylan Lieuwerink is de keeperskern voor komend seizoen rond. Dylan is al een aantal seizoen onderdeel van de selectie en is vanuit de jeugdteams doorgestroomd naar de selectie.

Melle van der Woude
In aanloop naar het komende seizoen zal Melle van der Woude de kans krijgen om mee te trainen bij het eerste elftal. Melle is op dit moment speler van de JO19-1

Vertrekkers:

Marco Drost
Na 14 seizoenen Nunspeet 1 heeft Marco Drost besloten terug te keren naar de club waar hij ooit zijn eerste stappen op het voetbalveld zette. Na de zomer zal Marco actief zijn bij derdeklasser vv Hulshorst. Marco heeft in de veertien jaar Nunspeet 1 vele hoogte- maar ook dieptepunten meegemaakt. Hij was onderdeel van het elftal dat in 2006 promoveerde naar de hoofdklasse en vervolgens met Nunspeet respectievelijk als 4e in de hoofdklasse B en 3ein de hoofdklasse C werd. Marco speelde, met een uitstapje van één seizoen naar Fc Horst, nog vele seizoenen op de Wiltsangh. We wensen Marco veel succes bij vv Hulshorst en bedanken hem voor de vele seizoenen in het blauw en geel.

Hesli Niebeek
Na een terugkeer van een seizoen zal Hesli Niebeek vv Nunspeet weer verlaten. Afgelopen zomer kwam de verdediger die doorstroomde vanuit de jeugd terug na een aantal seizoen te hebben gespeeld bij Oranje Nassau in Groningen. Vanwege zijn studie in Groningen kiest Hesli voor een terugkeer op de Groningse velden. Hij zal komend seizoen actief zijn bij Groen Geel dat uitkomt in de derde klasse.

Mike Bouw
Mike Bouw zal na de zomerstop niet terugkeren in het eerste elftal. Mike heeft aangegeven te stoppen.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming