Selecteer een pagina

De oliebollenactie was een groot succes. De gedachte om oliebollen te eten in de lente is er één die je even moet laten bezinken. Het idee kwam op bij Wilbert van de Steeg en Rynco Pierik vaders verbonden via de JO10-1. Ze lazen de oproep vanuit het vvN Actie Team om een leuke actie te verzinnen en voilà! Op korte termijn de vereniging mobiliseren en enthousiasmeren. 

Op zoek naar ingrediënten voor het beslag. Vooral meel in de gewenste hoeveelheden was nog een dingetje. Via Jumbo Dijkstra en Bakkerij Van Dongen is het allemaal gelukt. 

De inzet was fors 5000 oliebollen dat moest haalbaar zijn volgens Wilbert. Een locatie met voldoende krachtstroom bracht ze bij Jacob van Olst Elektro aan de Galvaniweg. 

Twee dagen bakken met spelers, ouders en vrijwilligers van de JO10-1 hebben uiteindelijk geresulteerd in bijna 6000 gebakken oliebollen met een netto-opbrengst voor de vereniging van 3100 euro, symbolische overhandigd door Wilbert en Rynco aan de onze voorzitter. Die had voor de gelegenheid een doosje AA meegenomen. 

Namens de vereniging willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze actie en de JO10-1 in het bijzonder natuurlijk.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming