Selecteer een pagina

Vanaf 6 juli 2020 is het voor (niet-)leden van vv Nunspeet weer mogelijk om te voetballen op de twee kunstgrasvelden van Sportpark De Wiltsangh. Uiteraard zijn er wel enkele spelregels voor het gebruik. Het gaat alleen om de beide kunstgrasvelden en niet de natuurgrasvelden of oefenstroken.

Je parkeert je fiets in de fietsenstalling bij de hoofdingang. Het voetballen is op eigen risico. De gemeente Nunspeet en de voetbalvereniging kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor evt. (letsel)schade. Laat geen rotzooi achter. Afval gooi je in de afvalbakken. Voetballen doen we alleen als er geen activiteiten op de velden zijn. Krijg je aanwijzingen van trainers, leiders, bestuursleden, toezichthouders of politie volg deze dan op. Houd je je niet aan deze spelregels, dan word je verzocht het sportpark te verlaten. Opzettelijk veroorzaakte schade wordt verhaald op de veroorzaker(s). Indien noodzakelijk wordt aangifte gedaan bij de politie. 

De gemeente Nunspeet en de vv Nunspeet hopen dat onder genoemde spelregels de Nunspeetse jeugd op een sportieve manier gebruik maakt van de faciliteiten van Sportpark De Wiltsangh. Aan het einde van de zomervakantie vindt een evaluatie plaats tussen de gemeente Nunspeet en vv Nunspeet. In de evaluatie wordt besproken of onder de genoemde voorwaarden het hele jaar op de kunstgrasvelden kan worden gevoetbald. 


 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming