Selecteer een pagina

Zelf geen tijd meer over om te sporten
omdat jouw kind sport op de Wiltsangh
SPIL biedt de oplossing

Deze maatschappij vraagt veel van ons. Veel verplichtingen, drukke banen en sportende kinderen. Waar halen we zelf nog de tijd vandaan om lekker te kunnen sporten?

SPIL denkt mee en biedt een oplossing. Terwijl de kinderen aan het sporten zijn op de Wiltsangh organiseren wij trainingen voor ouders , op en rondom het sportpark. Na afloop kan je samen met je kind weer met een voldaan gevoel naar huis. Ken je iemand die dit ook leuk lijkt, maar geen kinderen op de Wiltsangh aan het sporten heeft. Neem hem/haar lekker mee!

Trainingen worden onder professionele begeleiding aangeboden en middels verschillende sport – en spelvormen werk je aan flexibliteit, coördinatie, stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. We zorgen voor veel variatie binnen de trainingen, maar vooral ook heel veel beweegplezier!

Tussen 2 september tot 1 oktober organiseren we iedere maandag- en woensdagavond 2 trainingen (van 18.15-19.00 uur en van 19.15-20.00 uur).

Zo zijn er in 4 weken tijd 9 trainingsmomenten waar je aan deel kan nemen. Een volledig pakket kost 40 euro, maar je kan ook kiezen voor een strippenkaart van 6 trainingen die volgemaakt kan worden binnen deze periode. Een strippenkaart kost 30 euro. Daarnaast is het ook mogelijk om een losse training mee te doen. Een losse training kost 8 euro.

Enthousiast geworden en wil je samen met ons na je vakantie werken aan je fitheid? Neem dan snel contact op via info@spil.world of 06 – 42 73 70 45.


SPIL
Munnik 15
8071 TK Nunspeet 
06 – 42 73 70 45 
www.spil.world

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming