Selecteer een pagina

Zaterdag 28 november jl. is er, namens het 2e elftal, een geldbedrag t.w.v. € 1.400,- overhandigd aan de vv Nunspeet. De cheque werd in ontvangst genomen door Eibert ten Brink, penningmeester vv Nunspeet, en hij was blij verrast met deze gift. Dit alles natuurlijk op gepaste afstand en wel met een vv Nunspeet mondkapje.

Er was voor maart jl. een ‘derde helft feest’ gepland in Dutch Pub de Zaak. Hiervoor zijn er kaarten verkocht, maar door het Corona virus heeft dit feest helaas geen doorgang kunnen vinden. Uiteindelijk is er besloten om het feest te annuleren en hebben de kopers de mogelijkheid gehad om de kosten terug te krijgen. De resterende opbrengst van de kaartverkoop gaat richting de vereniging. 

Onze topverzorgster Jenny sprong goed in op het virus en kwam op het idee om een vv Nunspeet mondkapje te ontwikkelen in samenwerking met Creations Miek uit Vaassen. Dit leidde tot een enorm succes en leverde een mooie opbrengst op welke we ook graag wilde schenken aan de vereniging.

Met deze gift willen we onze mooie vereniging graag een steuntje in de rug geven. In de huidige tijd worden er een hoop inkomsten gemist. We willen iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage! 

Hopelijk kunnen we met onze acties ook een voorbeeld zijn en overige teams binnen de vereniging aansporen om een steentje bij te dragen. 

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming