Selecteer een pagina

Terwijl de velden op zaterdagmiddag leeg zijn en er met smart gewacht wordt op een hervatting van de competitie, heeft de Technische commissie van de vereniging niet stilgezeten. Melle van der Woude heeft deze week voor 1,5 jaar getekend bij vv Nunspeet en zal daarom tot en met de zomer van 2022 onderdeel zijn van de selectie. 


© Foto: Niels Boersema | NBFotografie

Wat goed is, komt snel. Dit geldt zeker voor Melle. Na een aantal jaren onderdeel te zijn geweest van de jeugdopleiding van PEC Zwolle keerde Melle van der Woude terug op het oude nest. Hij sloot aan bij de JO17-1 en en viel daar al snel op. In de voorbereiding op het huidige, stilgelegde seizoen, nam trainer Erwin Brem de jonge Nunspeter op in de selectie en Melle greep daar al snel zijn kans. 

Dat was voor de Technische commissie reden om de stormachtige ontwikkeling van Melle te belonen en hem een contract aan te bieden voor de komende anderhalf jaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Melle zich zal ontwikkelen tot speler die van grote waarde zal zijn voor het eerste elftal. 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming