Selecteer een pagina

Rond de komende Kerstdagen staan we even stil bij het afgelopen jaar, dat door Corona toch anders liep dan verwacht. Dit bijzondere jaar gaf ons de mogelijkheid na te denken over datgene wat ons echt dierbaar is: familie, vrienden en uiteraard onszelf! Zeker in deze tijd is het essentieel om er voor elkaar te zijn en een hart onder de riem te steken. 

Ook was 2020 een jaar van goede voornemens maar ook van een grote stap terug. We zijn door Corona flink van ons stuk gebracht. Het nieuws met Corona cijfers en onzekerheden, beluisteren en lezen wij via allerlei media kanalen, maar toch kijken we uit naar de kerstdagen en oud en nieuw en beleven het in een simpele vorm dit jaar. 

Het bestuur van vv Nunspeet wenst alle leden, vrijwilligers, donateurs, supporters en natuurlijk ook onze gewaardeerde sponsors -ondanks deze moeilijke tijd- allen een goede Kerstviering en een mooie jaarwisseling en een gezond 2021, waarin wij elkaar hopelijk weer snel mogen ontmoeten en genieten van onze geliefde voetbal. 

Wees voorzichtig en blijf gezond! 

Het bestuur 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming