Selecteer een pagina

Na de aanstelling van Lucas Hoekman als nieuwe hoofdtrainer binnen onze vereniging, hebben er inmiddels ook veel gesprekken plaatsgevonden met spelers uit de huidige spelersgroep.

Het bestuur van zowel vereniging als stichting hebben een nieuwe koers uitgezet met een mooie visie waarin eigen jeugd, collectiviteit en clubbelang belangrijke peilers zijn. Om een en ander rustig in de praktijk te kunnen brengen, zijn er veel gesprekken gevoerd door bestuur, staf en TC. Tevens is er bewust gewacht met communiceren om de focus op het nieuwe model te houden.

Ofschoon er nog gesprekken lopen, zijn we nu zover dat wij als vereniging de eerste resultaten bekend kunnen maken.

Wij zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat er inmiddels 14 spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen onderdeel uit te maken van de A-selectie van onze vereniging.

Concreet zullen onderstaande spelers ook volgend seizoen te bewonderen zijn in het mooie geel en blauw:
Sean Poot, Jardi Niebeek, Bram Beek, Lars Polinder, Enes Keklikoglu, Andrew Galea, Gieljan Tissingh, Lars ten Dolle, Marco de Vries, Dominique van de Grift, Melle van der Woude, Jonathan van ’t Hof, Karim Mulder en Emiel Goud.

Tegenover de bovenstaande positieve geluiden, staan ook een aantal vertrekkende spelers. Als vereniging hadden wij graag iedereen binnenboord gehouden, maar helaas hebben Alexander Sijtsma, Frank Boers, Ramazan Leebeek en Lucas Pelgrum besloten om volgend jaar hun carrière elders voort te zetten. Uiteraard wensen wij hen hierbij veel succes toe en wij gaan ervan uit dat we in het lopende seizoen nog gaan spelen en op de juiste manier afscheid kunnen nemen.

Tot slot zijn er twee spelers die hebben besloten om te stoppen. Het betreft hier Dylan Liewerink en Peter Huijgen. Zij blijven op andere manieren betrokken binnen onze vereniging en ook van deze jongens zullen we te zijner tijd op een meer dan gepaste manier afscheid nemen.

Tot zover de eerste berichtgeving over de selectie voor komend seizoen. Zoals reeds gememoreerd lopen er nog diverse gesprekken en hierover zullen we waar mogelijk zo snel mogelijk communiceren.

Bestuur vv Nunspeet

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming