Selecteer een pagina

Dani Schmitz (22) keert terug bij vv Nunspeet. Al op jonge leeftijd kwam deze aanvaller naar onze vereniging en bleek talentvol te zijn en te beschikken over een geweldige trap.

Na enkele seizoen bij Huizen en Roda Leusden speelt Dani komend seizoen weer bij vv Nunspeet. De Technische commissie heeft altijd goede contacten onderhouden en door de gevoerde gesprekken tussen staf en speler is er van alle kanten vertrouwen in een succesvolle tweede periode bij vv Nunspeet.

Wij wensen Dani hierbij erg veel plezier en succes toe in het komende seizoen 21/22.

Naast de terugkeer van Dani kunnen wij ook met gepaste trots vermelden dat Julian Hop zal toetreden tot de A-Selectie. Deze jonge middenvelder zal het komende seizoen de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen binnen ons 1e elftal.

Julian heeft de gehele jeugdopleiding van onze vereniging doorlopen en maakt nu de stap van het 2e elftal naar de 1e selectie. Hiermee geven wij dan ook concreet en verder invulling aan de wens om met zoveel mogelijk “eigen” jeugd en een herkenbaar jong 1e elftal te gaan spelen in de 1e klasse D.

Ook Julian wensen wij alle plezier en succes toe komend seizoen.

Bestuur vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming