Selecteer een pagina

Ruim twee weken geleden (1 mei 2021 jl.) vond de SPIL en van der Meijden Fysiotherapie Sponsorloop plaats. Het was een prachtige dag met veel enthousiasme en deelnemers. Daarnaast hebben een aantal teams de sponsorloop zelf volbracht tijdens een trainingsavond. Zij moesten helaas door positieve COVID-19 tests de dag laten schieten. 

Nu was het zaak om alle bijdrages te verzamelen en tot een mooi eindbedrag te komen. Vooraf hadden we een verwachting, maar die werd al heel snel overtroffen. Nagenoeg elke dag kwam er extra geld bij. Het was mooi om te zien hoe betrokken mensen bleven. “Wat is de tussenstand?“ en “Waar gaan we op uitkomen?” zijn vragen geweest die we geregeld kregen.

Inmiddels hebben we alle bedragen ontvangen en kunnen we melden dat we zijn uitgekomen op een opbrengst van €11.000,-!!! Een geweldig bedrag wat laat zien waar we gezamenlijk toe tot in staat zijn als vereniging. Het bedrag gaan we schenken aan de vereniging en zal gereserveerd worden voor de nieuwe accommodatie. 

We willen graag de leden en teams met de hoogste bijdrage in het zonnetje zetten. Jullie prijs komt z.s.m. jullie kant op. 

Individueel:

  • Pupillen: Jasper van de Kolk (JO12-1) €261,50 – Cadeaubon Intertoys 
  • Junioren: Jarno Doornwaard (JO19-1) €430,- – Cadeaubon Intersport 
  • Senioren: Henk Westhuis (4e) €662,01- Cadeaubon Intersport

Team:

  • Pupillen: JO12-1 €604,60 – Bijdrage teamuitje 
  • Junioren: JO13-1 €464,50 – Bijdrage teamuitje
  • Senioren: Nunspeet 4 €1095,- – Bijdrage teamuitje

Een speciale vermelding voor de Voetbalschool. Zij haalden van alle jeugdteams het hoogste bedrag op (€1.056,45). Echter hebben zij meer leden dan de overige teams, waardoor ze niet mee doen voor een teamprijs. 

We willen iedereen onwijs bedankt voor zijn/haar inzet om tot deze mooie dag en opbrengst te komen! Ook willen we graag SPIL en van der Meijden Fysiotherapie bedanken voor hun sponsoring! 

Groeten,

Werner Pluim & Frank Bronkhorst 

 

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming