Selecteer een pagina

Terwijl de laatste acties van dit seizoen nog lopen willen wij als vvN Actie Team even terug blikken op afgelopen jaar. 

Ruim een jaar geleden werden de eerste acties gehouden, de eerste oliebollen werden gebakken en mensen die het verdienden werden in het zonnetje gezet. Toen bleek, na de zomer van 2020, dat we nog niet klaar waren met de Corona crisis en wij als vereniging hard geraakt werden, financieel en persoonlijk, werd het actieteam meer vorm gegeven. Het doel van het actieteam is en was om geld te vergaren en saamhorigheid te creëren. Vanuit diverse enthousiaste leden werden er verschillende acties gedaan, waardoor het actieteam voornamelijk een coördinerende en ondersteunende rol kreeg. 

Afgelopen seizoen waren er; de 2e Oliebollen actie (JO11), het Slim Solar Systems Seniorentoernooi (Nunspeet 4), Snert/worst actie (Sponsorcommissie), vv Nunspeet kerstballen (Nunspeet 1) en mondkapjes actie (Nunspeet 2), Cupcakes actie (MO11 en MO13), Grote Club actie (Martin Willemse), Rabobank Clubsupport en als klap op de vuurpijl was daar op 1 mei de ‘van der Meijden en SPIL Sponsorloop’ (o.l.v. Frank Bronkhorst en Werner Pluim) met een geweldige opbrengst. 

In totaal hebben we met ons allen meer dan € 33.000,00 opgehaald. Dit geld zal ten goede komen aan de algemenen middelen van de club en waar het kan als reservering voor de nieuwbouw!  

Als dank krijgen alle jeugdleden de komende weken een kleine attentie vanuit het actieteam!! Wij als actieteam willen alle leden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet!! 

Wilt u ook mee helpen met acties organiseren, heeft u tips of andere vragen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via vvNActieTeam@vvnunspeet.nl

Graag nog uw aandacht voor de vv Nunspeet handdoeken actie!! Deze loopt tot 6 juni! 
vv Nunspeet Clubhanddoekenactie | vv Nunspeet 

Met sportieve groet en tot volgend jaar,
het vv Nunspeet actieteam 

Brenda Kappers, Wilbert van de Steeg, Jackelien Plakke, Martijn Bakker en Benno Jaarsma 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming