Selecteer een pagina

Jeugdzaken van de voetbalvereniging Nunspeet heeft alsnog besloten het 45e VTS Tours Schoolvoetbaltoernooi te organiseren voor de scholen in de gemeente Nunspeet. Dit jaar in een afgeslankte vorm namelijk alleen voor de groepen 8 van de basisscholen. Er zal gespeeld worden op half veld volgens het 8 tegen 8 principe. Er is een meisjes en een jongens competitie. Teams mogen aangevuld worden met spelers uit lagere groepen.

Het toernooi wordt georganiseerd op woensdag 7 juli en zal gehouden worden op de twee kunstgrasvelden van Sportpark De Wiltsangh. De eerste wedstrijden beginnen om 13 uur en rond 18 uur is de prijsuitreiking. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor VTS Tours en subsponsors HVA Bouw, Dekker Verhuur, MarketCall, De Hypotheker Nunspeet, Indoorspeeltuin De Tol, Van der Meijden Fysiotherapie, Bosrijck, makelaars en taxateurs, Autobedrijf De Kaste en de Supporters Vereniging van vv Nunspeet. Mede dankzij deze sponsoren zullen er voor de bezoekers ook allerlei activiteiten ontwikkelt worden op het middenterrein tussen de twee kunstgrasvelden.

Vanwege de Coronabeperkingen kon het officiële 45VTS Tours Schoolvoetbaltoernooi in april 2020 en april 2021 helaas niet doorgaan. Om de kinderen die dit jaar van de basisschool vertrekken alsnog de gelegenheid te bieden om nog één maal aan deze happening deel te kunnen nemen, heeft Jeugdzaken van vv Nunspeet besloten alsnog dit voetbaleindtoernooi voor groep 8 te organiseren.

Doordat de KNVB een aanpassing binnen het jeugdvoetbal heeft doorgevoerd bij de leeftijd tot en met 12 jaar, zullen de teams op een half veld 8 tegen 8 spelen. Tijdens het toernooi zijn de richtlijnen van de KNVB van toepassing.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming