Selecteer een pagina

De commissie Voetbalzaken Jeugd is verheugd te kunnen melden dat er voor het seizoen 2021-2022 overeenstemming is bereikt met de volgende selectie-trainers:

  • O19-1 Ronald van Amelsvoort
  • O17-1 Peter de Valk
  • O15-1 Tijmen Rekers
  • O13-1 Lars Kerker
  • Keepers Koen Meijerink

Hieronder zullen zij zich zelf even voorstellen.

O19-1:
Mijn naam is Ronald van Amelsvoort, getrouwd en samen met onze zoon van anderhalf jaar oud wonen we in Nunspeet. Aankomend seizoen ga ik samen met de huidige begeleiding (Bart/Marco/Bert) de JO-19-1 trainen/coachen.

In mijn jeugd jaren heb ik alle leeftijd categorieën doorlopen bij de vv Nunspeet. Op deze periode kijk ik nog altijd met veel plezier en met vele prachtige herinneringen op terug.

De afgelopen jaren ben ik als jeugdtrainer bij verschillende clubs in de regio actief geweest. Dit was erg leerzaam en iets wat ik nooit had willen missen, maar gelukkig ben ik weer terug op het ‘oude’ nest en zijn vele gezichten nog bekend voor mij. Samen met de begeleiding van JO-19-1 en de staf onder leiding van Patrick Rekers en spelers van JO-19-2 willen we graag ‘onze’ Nunspeetse talenten klaarstomen voor de volgende stap in hun sportieve carrière. Hopelijk kunnen we in de toekomst dan ook weer een aantal talenten toevoegen aan het 1e elftal van vv Nunspeet. 

Wij gaan er alles aan doen om er een leuk en leerzaam seizoen van te maken en mocht je eens op een zaterdag middag vervelen, kom dan gerust naar de Wiltsangh, want JO-19-1 speelt ook komend seizoen 4e divisie en heeft een zeer getalenteerde spelersgroep!

O17-1:
Mijn naam is Peter de Valk en ik zal aankomend seizoen de JO17-1 training gaan geven. Ik ben geen onbekende binnen de vereniging en ben al een vrij lange periode betrokken als trainer en speler binnen vv Nunspeet. 

Ik heb verschillende teams mogen trainen en zal volgend jaar mijn eerste jaar als trainer van JO17-1 ingaan. Hierbij krijg ik een bekende groep met veel talent en hier ligt een mooie uitdaging om dit verder te ontwikkelen! Ik heb er enorm veel zin in en hoop weer een ‘normaal’ seizoen met ouders/supporters langs de lijn mee te maken!

O15-1:
Mijn naam is Tijmen Rekers. Ik ben 31 jaar oud en woon in Nunspeet. Ik ben werkzaam als lederspecialist bij de firma Prominent in Nunspeet. De afgelopen 11 jaar ben ik trainer geweest bij voornamelijk de JO15 leeftijd en ook aankomend seizoen gaan we met deze leeftijdsgroep aan de slag. Na 5 mooie seizoenen bij SEH heb ik vorig jaar weer voor een terugkeer gekozen bij Nunspeet, vanwege de club en de mogelijkheid om met vrienden samen een team te begeleiden. Helaas hebben we niet zo veel wedstrijden mogen spelen dit seizoen en daarom kijk ik nu extra uit naar het aankomende seizoen.

O13-1:
Mijn naam is Lars Kerker, ik ben 22 jaar en aankomend seizoen hoofdtrainer van de JO13-1.  

Ik was 4 jaar toen ik begon bij de voetbalschool van vv Nunspeet en heb alle jeugdteams doorlopen tot aan de A’tjes. 

Ik studeer Psycho Motorische Therapie aan HBO Windesheim te Zwolle. Tijdens mijn MBO opleiding “sport en bewegen” ben ik me gaan specialiseren op het trainersvak en heb ik mijn trainersdiploma gehaald (TC III). Inmiddels is dit mijn zesde jaar als trainer bij de vereniging. Tevens ben ik lid van de Technische Commissie bij de pupillen en speel zelf nog in Nunspeet 7e. 

Ik kijk er naar uit om het aankomend seizoen aan de slag te gaan met de JO13-1. Het team speelt het komende seizoen in de hoofdklasse, wat een leuke uitdaging is. We hebben een leuk team en een goede staf. 

Keeperstrainer:
Mijn naam is Koen Meijerink en mag de jeugd-keepers trainen. Dit doen we dinsdagavond, in twee groepen van 18hr tot 19hr, hierna komen de “oudjes” van de A…ohnee, JO19!! Deze groep train ik een uur en daarna kunnen ze het geleerde in de praktijk brengen door met het elftal mee te trainen.

Ik ben 40 jaar geleden in Heeten geboren, op voetbal gegaan en opgepikt door toen nog de Gelderse selectie. Van hieruit BVO en niet geslaagd om door te dringen bij de senioren. Hierdoor teruggekeerd bij de amateurs en tot mijn 34ste gekeept. 

Omdat het keepersvak me bleef interesseren ben ik m.b.v. VIOS Vaassen de keeper/coach opleidingen bij de KNVB gaan doen. Een nieuwe baan gevonden in Nunspeet bij Van Geenen Auto’s, een tweeling rijker en nieuwe vrienden en kennissen leren kennen.

Hoe ik in Nunspeet terecht gekomen ben?? Verkering met een meisje uit Elspeet, huis gekocht in Korea en bij de eerste lichting van 35+ gegaan als voetballer om tussen de mensen te komen. Door toeval, blessure…Ron, mocht ik het keepersvak weer oppakken bij de 35+. Toen kwam Andre Plakke om de hoek kijken, een concurrent dacht ik. Maar nee hoor, of ik interesse had om iets met de keepers in Nunspeet te gaan doen…….natuurlijk wil ik dat!!! En nu gaan we alweer het 2e seizoen in.

De commissie Voetbalzaken Jeugd wenst hen veel succes en hopen dat we een leuk en sportief seizoen tegemoet gaan.

Namens commissie Voetbalzaken Jeugd
Jeroen Fidder

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming