Selecteer een pagina

Na 2 seizoenen corona en weinig tot geen kantine beleving starten wij momenteel weer op. De harde kern van het clubhuis personeel gaat ook komend seizoen weer door en staat voor u klaar om u weer te voorzien van de nodige hapjes en drankjes.

Voor de snackcorner zouden we graag een iets grotere “pool” van vrijwilligers hebben, zodat we iets flexibeler zijn en wij de belasting op ons bestaande vrijwilligersbestand niet te hoog op te laten lopen. 

Daarom doen wij een oproep aan iedereen om eens na te denken over deze vraag. Kunt u 1 middagje in de 4 à 6 weken de vereniging ondersteunen, zodat alle leden kunnen blijven genieten van een welverdiende snack na gedane arbeid op onze sportvelden. 

Zonder vrijwilligers is dit helaas erg moeilijk en wij rekenen er dan ook op dat we een aantal versterkingen kunnen verwelkomen. Los van de gezelligheid tijdens deze middagen, is het clubhuis personeel een sociale en gezellige groep mensen. Meerdere keren per jaar worden er, naast de verplichtingen, leuke activiteiten georganiseerd om ook de waardering voor het personeel te blijven benadrukken. 

Kortom meld u aan via onderstaande contactgegevens en kom de vereniging en het clubhuis versterken!!!!

Gert Jan Karsten
06 – 1992 9206
gjk1803@gmail.com

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming