Selecteer een pagina

De onderhoudsgroep van de voetbalvereniging Nunspeet is dringend op zoek naar helpende handen.

De leden van die groep komen op maandag- en woensdagmorgen bijeen op Sportpark de Wiltsangh en verrichten dan diverse werkzaamheden, zoals het opruimen van afval, onderhoud aan de opstallen, schoonmaken van tribunes, kleedkamers, snoeien van het groen, bladblazen etc. 

De groep is door allerlei redenen de laatste jaren flink uitgedund en daarom heeft men dringend behoefte aan nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Naast het verrichten van genoemde werkzaamheden speelt het sociale contact ook een grote rol. Naast inspanning door het verrichten van de voorkomende werkzaamheden is er zeker ook tijd voor ontspanning en een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Mocht u in de gelegenheid zijn en zin hebben om te helpen dan bent u van harte welkom op sportpark de Wiltsangh op maandag- en woensdagmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur. 

Kom eens kijken en maak kennis met de huidige leden van de onderhoudsgroep. U bepaalt natuurlijk zelf hoe vaak u komt helpen, alle hulp is van harte welkom. Ontdek of het iets voor u is!

Mocht de groep groter worden dan zijn ook andere tijdstippen om de werkzaamheden uit te voeren bespreekbaar. 

Hebt u interesse dan kunt u zich ook aanmelden door middel van een mail naar het mailadres: contact@vvnunspeet.nl

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming