Selecteer een pagina
Hoofdveld mag niet betreden worden, werkzaamheden nog niet afgerond!

Ondanks het feit dat de nieuwe toplaag op het hoofdveld is aangelegd, zijn de werkzaamheden nog niet afgerond en mag het veld tot nader bericht niet betreden worden. Het veld moet nog “verzand” worden, dat wil zeggen dat er 210 ton zand op aangebracht moet worden en daarna wordt het zand ingewassen. Tot slot zal er nog 70 ton kurk granulaat op aan worden gebracht. 

Zaterdag a.s zullen de werkzaamheden doorgaan. Verzoek om bij het betreden van het sportpark rekening te houden met die werkzaamheden! Let op uw eigen veiligheid en die van de mensen die de werkzaamheden uitvoeren. Tevens wordt u dringend verzocht niet te parkeren in de buurt van de 2 silo’s die staan opgesteld op de parkeerplaats van de vv Nunspeet. Zorg ervoor dat men ongestoord kan werken. 

Volgende week zullen de werkzaamheden met uitzondering van het aanbrengen van de zogenaamde kantplank worden afgerond en zal het hoofdveld worden vrijgegeven. Als alles volgens planning verloopt kan er zaterdag 4 september op het vernieuwde  hoofdveld gevoetbald worden. 

Wij hopen op jullie medewerking en begrip.

Het bestuur vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming