Selecteer een pagina

Hallo voetbalouders en begeleiders,

De voetbalschool zal net als vorig seizoen bestaan uit diverse trainingen en een competitie, namelijk de Kids Champions League. Bij opgave is het “verplicht” om in ieder geval aanwezig te zijn bij de Champions League wedstrijden, aangezien de rest van je teamleden op genoeg medespelers rekenen. Tijdens de trainingen en wedstrijden staat plezier en bewegen met en zonder bal centraal.

Elke zaterdag om 10.00 uur is er voetbalschool. Het zal fijn zijn als de kids 15 minuten voor start van de training aanwezig zijn. 

De nieuwe spelers kunnen gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden.

Daarna zal het gedurende seizoen contributie worden geheven, voor de voetbalschool is dit €10,- voor een heel voetbalseizoen. Een voetbaltenue is niet echt nodig. Een sportbroek of trainingsbroek met T-shirt is voldoende. Wel is het handig om de kids voetbalschoentjes aan te trekken.

Hierbij de link van de facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/voetbalschoolnunspeet

“We nemen foto’s en video’s van de trainingen. Als u bezwaar heeft dat er beelden via de website of social media worden gedeeld waar uw kind op staat, graag vooraf aan mij laten weten.”

Voor degenen die zich nog niet digitaal hebben aangemeld graag nog even aanmelden via onderstaande link: https://vvnunspeet.nl/index.php/digitaal-aanmelden/ 

Dan hebben we de gegevens compleet en maakt de overdracht straks naar de jeugdelftallen een stuk gemakkelijker.

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag per e-mail michel-timmer@hotmail.com of zaterdag op het voetbalveld.

Tot dan!

Met sportieve groet,
Michel Timmer
Voetbalschool vv Nunspeet 

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming