Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag 10 september vond voor de 2e keer het Slim Solar Systems toernooi plaats op sportpark de Wiltsangh. Na een spectaculaire openingsact, waarbij 3 parachutisten naar beneden kwamen met de vlag van onze hoofdsponsor, en een vlag van de vv Nunspeet, konden we 18:00 van start met de poulewedstrijden. 16 teams streden deze avond om de felbegeerde hoofdprijs (een menu voor 7 personen bij Dutch Pub de Zaak) en na spannende kwart – en halve finales werd de finale uiteindelijk gewonnen door het team 35+4 onder leiding van coach Gerwin Schouten.  

Na afloop van het toernooi was er voldoende gelegenheid om bij te praten en te evalueren onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast werd er nog een grote verloting gehouden met maar liefst 43 prijzen! De winnende nummers zullen wij z.s.m. publiceren. 

Als organisatie kijken wij terug op een heel mooi toernooi en hebben we alweer nieuwe ideeën voor volgend jaar. Het is mooi om het voetbalseizoen op deze manier te openen. Uiteraard kunnen wij dit toernooi niet organiseren zonder de steun van de vele sponsoren, vrijwilligers en alle deelnemers. Allen heel hartelijk bedankt voor de support!!! 

Binnenkort zullen wij de uiteindelijke netto opbrengst van deze avond communiceren. 

Wij zien uit naar de 3e editie! 

Namens de organisatie, 
René Karzijn, Benno Jaarsma, Johan Timmer en Paul Holstege 

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming